2777
2789
عنوان

اونایی که دو تا بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 56 پست
جنسیتتون چی بود ؟ الان باهم رفت و آمد دارید؟

برادر بزرگترم رو کمتر میبینم. خواهر کوچکم رو بیشتر میبینم. اما اصلا کاری به رابطه ی الانمون ندارم. الان نمیگم کاش خواهرم نبود یا مثلا مشکل شدیدی ندارم. فقط وقتی سبک سنگین میکنم میبینم که تا زمانی که برادرم و خودم بودیم خیلی زندگی راحت تر و با آرامش بیشتر داشتیم. من که الان طرفدار تک بچه شدم اصلا

اره ک عوض میشه من بچم خیلی اذیتم کرددست تنهاهم بودم جوری شده بودم میخواستم بزارم فرارکنم از دستش 😅و ...

حالا بچه من اصلا اذیت نمیکنه زیادم دست تنها نیستم مامانم خیلی کمکم میکنه اما همسرم که اصلا دیگه بچه نمیخواد منم همینطور. واقعا نمیدونم چی شده انگار تفریح زندگیمون خیلی کم شده محدود شدیم به خاطر همین دیگه بچه نمیخوایم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خکاهش میکنم .چرا خیلی اذیت میکنه زیااااد .با دخترم یکم حسودی هم میکنه .وضعیت مالیمونم معمولیه ضعیف ن ...

خوبه ک همونم دارین مایه خونه داریم ک هنوز نصفه هست ماشین نداریم مستاجریم شوهرمم کارگردعاکن حداقل بتونیم ماشین بخریم ناشکری نمیکنم سلامتیمون از همه چیزمهم ترع ولی بازم ادمیزارحریص مال دنیاس من میگم اگ بچه دوم ب دنیابیادمن چجوری برم خونه مامانم ک دورع اونم بادوتابچه یاچجوری جایی برم

برادر بزرگترم رو کمتر میبینم. خواهر کوچکم رو بیشتر میبینم. اما اصلا کاری به رابطه ی الانمون ندارم. ا ...

چه قدر ترسناک حرف میزنی .خب اگه خواهرت نبود که با برادرت رفت و آمدی نداشتی که. پسرا زن میگیرن بیشتر میرن  طرف زن .ینی با این اوضاع بازم میگی خواهرت نبود بهتر بود؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
حالا بچه من اصلا اذیت نمیکنه زیادم دست تنها نیستم مامانم خیلی کمکم میکنه اما همسرم که اصلا دیگه بچه ...

بهت قول میدم بعدانظرت عوض میشه حالاببین کی گفتم من مث توسرسخت بودم میگفتم نمیخوام امامهرش ب دلم نشسته دیگه

خوبه ک همونم دارین مایه خونه داریم ک هنوز نصفه هست ماشین نداریم مستاجریم شوهرمم کارگردعاکن حداقل بتو ...

منم تازه ماشین گرفتیم .اتفاقا درکت میکنم چون منم راه دورم .حالا جدیدا شوهرم میگه بفروشیم یه چن ماهی بدون ماشین باشیم .منم میترسم با دوتا بچه اونم راه دور .

انشاالله خدا به شما ماشین بده .به منم کمک کنه 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
چه قدر ترسناک حرف میزنی .خب اگه خواهرت نبود که با برادرت رفت و آمدی نداشتی که. پسرا زن میگیرن بیشتر ...

عزیزم بالاخره یه واقعیتی رو گفتم حالا اگر ترسناکه ببخش منو. من دارم راجع به یه کل صحبت میکنم. درباره کل زندگی نه فقط الان. الان همه چیز اوکیه ولی خاطرات بد کودکی رو چه کنم؟ بحث من دقیقا خواهر خود من نیست که. بحث من تعداد بچه هاست و شرایطی که خوب و بد در کنار هم قرار میگیره‌. در کل وقتی همه چیزو در کنار هم میسنجم مطمئن میشم که دو تا بهتر از سه تا و یکی بهتر از دو تا هست. شما خودت تک فرزند بودی؟

عزیزم بالاخره یه واقعیتی رو گفتم حالا اگر ترسناکه ببخش منو. من دارم راجع به یه کل صحبت میکنم. درباره ...

نه ما سه تا هستیم من فرزند اولم بعدش یه خواهر و بعدش یه برادر .

نه ما سه تا هستیم من فرزند اولم بعدش یه خواهر و بعدش یه برادر .

خوب احساس خودت راجع به تعداد فرزندایی که بودین چیه؟ خودت اذیت نشدی؟ بچه دوم چطور؟ و بچه سوم چطور؟ 

من مطمئن هستم هم خودم هم خواهرم هم برادرم خیلی اذیت شدیم. تازه ما تو شرایط فوق العاده عالی بزرگ شدیم‌. مادرم که روانشناس و مشاور خانواده هست‌. شغل پدرم هم عالی و درآمد هم کم نبوده. همیشه خونه و ماشین هم داشتیم. بحث من مسائل روحی و روانی ای هست که وجود هر بچه ای ایجاد میکنه

خوب احساس خودت راجع به تعداد فرزندایی که بودین چیه؟ خودت اذیت نشدی؟ بچه دوم چطور؟ و بچه سوم چطور؟&nb ...

ببین من با خواهرم زیاد باهم نمیساختیم .دعوا نداشتیم ولی رابطه عالی ای نداشتیم الانم رابطمان خیلی عادی هست و اینکه اون مجرده .برادرم سنی نداره .

من اون موقع ها که دوتا بودیم  همیشه دوس داشتم خانوادمون خیلی بزرگتر باشه و پرجمعیت تر باشیم و از تولد برادرم هم خیلی خوشحال بودم ولی الان بازم سنم به اون نمیخوره و چون کلا راه دور از خانواده ازدواج کردم رابطه خیلی زیادی ندارم

ببین من با خواهرم زیاد باهم نمیساختیم .دعوا نداشتیم ولی رابطه عالی ای نداشتیم الانم رابطمان خیلی عاد ...

پس مطمئن باش برای همه همین شرایط هست. الان همسرم دو تا خواهر داره و یک برادر. اما ارتباط با هر کدومشون خیلی خیلی کم هست. همه شون هم آدمای خوبی هستن و مشکل خاص و حادی وجود نداره. موضوع اینه که مدل زندگی آدما عوض شده هر کسی میره پی زندگی خودش. الان بیشتر روابط بین دوست ها بر قرار هست به نظرم.

ببین من با خواهرم زیاد باهم نمیساختیم .دعوا نداشتیم ولی رابطه عالی ای نداشتیم الانم رابطمان خیلی عاد ...

منظورم در کل اینه که به خاطر اینکه بچه ها با هم در آینده ارتباط داشته باشن و تنها نمونن نمی تونیم الان تصمیم بگیریم که بچه بیشتر بیاریم. ما فقط باید به الآن و دوران بچگی اون ها نگاه کنیم و بسنجیم. ارتباط آینده اصلا ملاک نیست چون در واقع اصلا قابل پیش بینی نیست. بسیاری از خواهر و برادرها هستن که جونشون برای هم در میره و بسیاری هم هستن که به خون هم تشنه هستن. 

یه پدر و‌مادر آگاه برای به دنیا آوردن هر بچه ای به شرایط همون بچه دقیقا توجه میکنن. یعنی باید به همون اندازه که اولی رو خواستن دقیقا به همون اندازه دومی و سومی رو هم بخوان نه بخاطر اینکه اولی تنهاست دومی رو بیارن این اشتباهه

پس مطمئن باش برای همه همین شرایط هست. الان همسرم دو تا خواهر داره و یک برادر. اما ارتباط با هر کدومش ...

مبدونی اون حس تنهایی ای که توی بگیم داشتم رو دوس ندارم بچه هام داشته باشن .من و خواهرم اختلاف سنیمون ۵ سال و خورده ای هست.

الان خودم به خاطر همین گفتم من دوس ندارم بچم تک فرزند باشه پس با اختلاف سنی کمتر میارم  بچه اول و دومم دو سال و ده ماه فاصله دارم . ولی رو سومی مردد هستم .‌‌خودم دیگه علاقه ای ندارم ولی به خاطر بچه هام میگم بیارم یکی شون جفت بشن تنها نباشن .ولی بازم شک دارم