2777
2789
عنوان

حق با منه یا همسرم

693 بازدید | 3 پست

من امروز از عصر با دوستم بیرون بودم و قرار بود ساعت حدود 9 همسرم بیاد دنبالم که بریم خونه 

بعد ساعت 7و اینا دیدم 3تا میس کال دارم ازش متوجه نشده بودم، بعد رو این موضوع خیلی هم حساسه یعنی زنگ بزنه جوابشو ندم عصبی می‌‌شه

منم همون موقع بهش زنگ زدم جواب نداد 

منم اس دادم ما کارمون بیشتر طول بکشه احتمالا نمی‌خواد بیای دنبالم دوستم می‌رسونتم 

بعد ساعت 8 زنگ زده می‌گه کجایی دارم میام دنبالت 

منم گفتم ما تازه رفتیم یه کافه نشستیم نیا الان خودم میام 

اونم گفت زود لوکیشن بفرست و قطع کرد 

بعدشم که رسید من مجبور شدم برم باهاش 

و الان ایشون از من اعصبانیه و با من دعوا هم کرده که چرا تو اینجوری و برنامه ریزی و موقعیت سنجی به عنوان یه خانم متأهل سرت نمی‌شه 😐😐

درصورتی که خودش برنامه منو به هم زده طلب کار هم هست

به نام خداوند رنگین کمان...

خیلی موضوع مهمی نیست واقعا! 

با خنده تمومش کنید بنظرم عزیزم. زندگیرو سخت میکنه همسرتون...تایم بیرون رفتن چیزی نیست که انقدر حساسیت نشون داده بشه نسبت بهش

که زندگی دو سه نخ کام است و عمر، سرفه کوتاهی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.