2777
2789
عنوان

بیایین ببینید حق با منه یا شوهرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 101 پست

عزیزم میدونم نگران زندگی و اینده ت هستی

همسرت هم نگران هست

با پایین اومدن دلار قیمت ماشین خارجی هم میاد پایین و همچنین ماشین ایرانی (البته کمتر) 

ولی عزیزم با دعوا ک حل نمیشه میشه؟ 

شاید همسرتون و دوستشون ک توی بازار کار هستن بهتر درجریان قیمت ها باشن

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

قطعا حق با شما نيست.

شوهر شما

بده

ازش بچه دار نميشدي

بچه دار شدي

چشمت كور دندنت نرم

نيمتوني بع بچه اي كه خودت به دنياش اوردي

سر باباش بكي برو بيرون!

الان قديم نيست پدرمادوا سواد نداشتن

يك عده عقده اي تحويل جامعه دادن..با هزاران مشكل  روحي و رواني

.

شم خانم اين نسلي گوشي دستتع

سواد داري

چرا سم رو ميريزي روي بچه هات؟

مثلا اين شد تهديد بيا بچه هات رو ببر؟؟

💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه متوجه شدم ایا .دختر هفت سالت بیرون کردی ؟؟؟؟؟؟

اونم مثل پدرشه بی نمک نشناس تا یه کلمه گفتم یا درس بخون یا برو بیرون زود وسایلش رو جمع کرد رفت خونه مادربزرگش

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

بچه رو تو دعوا بیرون نکن از خونه حتی الکی و برای ترسوندنش، اون همیشه بچه نمیمونه و اون وقت برای آرامش به جایی غیر خونه پناه میبره خدایی نکرده

انقدر هم موقع بحث با شوهرت بچه ها رو ننداز وسط اونا چه گناهی کردن

خوب کردی هر چط ک‌باعث بش ماشین بخره خوب هه فک می‌کنند عقل کلن منم پارسال با دعوا باعث شدم خونه بخره و اگر نمیهرید پولش بر باد رفته‌ بود ۰ون بخاطر دعواي من پولش لز جايي کشید بیرون ملک خرید بقیش گذاشت دقیقا یکماه بعد بقیه پولش خوردن 

اونم مثل پدرشه بی نمک نشناس تا یه کلمه گفتم یا درس بخون یا برو بیرون زود وسایلش رو جمع کرد رفت خونه ...

,با دخترت نکن اینطور جانم

میره با مادرشوهرت بیشتر از خودت  که مادرشی صمیمی میشه .....به حرص و استرس به بقیه مسایلت اضافه میشه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
درسته کار همسرت درست نبوده ولی شما هم زیاده روی کردی چیزی نبوده ک به خاطرش اینجوری برخورد کنی یا از ...

اخه تو که نمیدونی چقدر به حرف دوستاشه یا مارو ول میکنه میره پیش اونا شبم برمیگرده اصلا کار به بچه ها نداره و میره با گوشی حرف میزنه و خواب حالا اینم بگم خدایی تا من اکی کاری ندم انجام نمیده چدن همیشه میگه هروقت به حرفت گوش ندادم ضرر کردم وکمرم شکسته الان هم من اصلا زنگ نمیزنم اما پسرم روزی هزاربار بهش زنگ میزنه اونم همش میگه مامانت فقط خوشش از تنهایی میاد ببینم میخواد چیکار کنه بی من فقط منتظره من یه اشاره بدم برگرد اما منم دیگه کوتاه نمیام

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته