2777
2789
عنوان

بیایین ببینید حق با منه یا شوهرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 101 پست
میدونم مردا بعضی وقتا بدجوووور میرن رو مخ آدم ولی راهش این نیست اینطوری فقط بچه ها اذیت میشن من وقتی ...

وای من بدبختیم که یکی نیست فقط تو رو خدا هر کی این رو میخونه برا یه صلوات بفرسته تا مشکلاتم حل بشه الان هم با گریه دارم مینویسم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
میدونم خودمون خدا رحم کرد و با ۴ سال پیش با ۲۰۰ م خونه دار شدیم چند ماه بعد شد ۱ میلیارد الانم ۲ ملی ...

انشالله خواهر من بدم نمیاد که ارزونی بشه اما وضعیت مملکتمون روببین بعد به حرفام فکر کن

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل قضیه ای که پیاز و از ده ت میکنن ۲۰ بعد میارن به ۱۵ میگن پیاز و ارزون کردیم

منم همیشه این مثال رو واسه همه میزنم

راستی رفتارتون واقعا باعث شکستن غرور یه مرده خدا خودش خوب بلده زن و شوهر و جفت و جور کنه اگه با مردی بودین که قاطع و مقتدر بود به جا الان سال اول جدا میشدید قدر مردی که انقدر تو مشتتونه که بعد از این همه حرف و بیرون کردن بازم زنگ میزنه ازتون اجازه میگیره رو بدونید چون غیر از همین نوع مرد هیچ کی نمیتونه این حد از شکستن غرور و تحمل کنه

حالا دیشب زنگ زد با پسرم حرف زد گفت بابا برگرده منم گوشی رو گرفتم گفتم برو پیش همون دوستات که به من ...

عزیزم دوسداری جنسیتو بدونی بیا روبیکا@tashkhiss_jensiat

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat