2777
2789
عنوان

بیایین ببینید حق با منه یا شوهرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 101 پست
دخترت چ گناهی داره🥺

اون بخاطر درس نخوندن همش میگه درس ندارم اما معلمش تا منو میبینه کلی حرف بارم میکنه که چراتکلیف ننوشته

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

هردو مقصرین

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته کار همسرت درست نبوده ولی شما هم زیاده روی کردی چیزی نبوده ک به خاطرش اینجوری برخورد کنی یا از خونه بیرونش کنی

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩

وای منم به شوهرم میکه خونه دیدم دوخابه مناسب پولمون از خانواده ها هم دور نمی افتیم همش میگه رفیقم میگه نه داداشم میکه نه

حالا داداشش ۱۵ ساله مستاجره 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

🥺🥺🥺ای بابا نمیشه که سر مادیات هی خانما بجنگن.تقصیر شوهرت نیست که.مملکت آتیش گرفته اون بیچاره هم مونده تو دوراهی یه روز دلاربالاست یه روزپایین.اصلا وقتی اینجور مواقع میشه که بازار ثبات نداره مردم ماشین نمی فروشن ک.خیلی زن بدی هستی بدبختو اذیت نکن.ننش بمیره براش الهی بااین زن‌گرفتنش

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

اینکه دخترت و‌ازخونه بیرون کردی یطوریه البته شاید واقعا روحی خیلی در عذابی

واقعا خیلی فکر‌کزدم‌یچی بگم‌ولی نمیدونم حرف‌ رست و راه درست چیه امیدوارم همهدجی‌اونی‌ک‌میخوای بش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

اینم یادم رفت بگم که هر روز از صبح میزنه بیرون میره پیش یکی از دوستاش تا شب شب هم که برمیگرده تا وقتی که بخوابه مثل نامزدا باهم حرف میزنن

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

به نظرم بجاي اين كه بگيد برو پيش دوستهات يا اينكه اونها رو به من ترجيح ميدي، با هم همفكري كنيد راهي براي كنترل ارزش پولتون پيدا كنيد

ميدونم نگران هستيد و شرايط سخته، ولي نه شما مقصريد نه همسرتون

خريد ماشين هم واقعاً ريسكه، معلوم نيست بره بالا يا بياد پايينتر

بنظرم همسرتون هم نگران همينه.