2777
2789

بچه ها من این ماه رفتم اقدام دو بار، یکیش روز یازدهم دوره یعنی درست سه روز قبل تخمک گذاریم بود، حالا بنا به دلایلی پشیمونم، نمیخوام بچه دار بشم، هفت روز مونده به پریودم، استرس گرفتم که نکنه باردار بشم، قصد بارداری داشتم، نه که نداشته باشم، کلی هم قرص تقویتی خوردم، آدمی هم نیستم که اگه بفهمم باردارم سقطش کنم، با این کار به شدت مخالفم، تورو خدا راهنماییم کنید چطور کاری کنم که صد در صد باردار نشم و این ماه پریود شم، الان روز بیست و یک دوره ام هستم، ترشحات ابکی هم دارم، تاپیک گذاشتم کسی جواب نداد، لطفا هرکی میدونه کمک کنه

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

نمیدونم واقن

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا از کجا مطمنی میشی ک استرس گرفتی ریلکس باش... اگه باشی شده کاری ازت برنمیاد عزیزم

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
عجب

چییش عجیبه

نشده تا حالا یهو اتفاقی تو زندگیت بیفته که از تصمیمی که گرفتی پشیمون شی، امیدوارم هیچ وقت پشیمون نشی عزیزم

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰

منم ناخواسته این ماه باردار شدم و به شدت ناراحتم چون پسره یه ساله دارم دلمم نمی‌شوند سقط کنم ولی نمیدونم چیکار باید کنی یه لیوان شربت غلیظ زعفرون بخور یه لیوان آب زرشک بخور طبیعی زیاد بخور تا پری بشی 

ببین منم تو اقدامم خیلی هم ترشح دارم روز ۳۷سیکلم ولی آزمایشم منفی بود دلیل نمیشه که حتما حامله باشی

اامیدوارم نباشم، من عاشق بچه ام ، رابطمم خواسته بوده حالا به دلایلی پشیمون شدم