2777
2789
ماه پنهان عزیزم ممنون از دعای خیرت خانومی انشالله که شما هم همیشه سالم و سلامت باشین همراه با خانواده عزیزتون
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
موقعی که بهوش اومد مرتب سرفه میزد و حالت بالا آوردن داشت چون این مواد بیهوشی هست. اینحوری بهتر خارج میشن. سریع بغلش کردیم و آوردیم تو بخش. دیگه من پیشش بودم. براش شیاف هم گذاشته بودن که درد نداشته باشه. خیلی خوش اخلاق و خوب بود خداروشکر. سرم هم بهش وصل بود. گفتن تا دو ساعت نباید چیزی بخوره چون ممکنه بالا بیاره. بعد از دو ساعت بهش آب هویج دادم. خودم براش برده بودم. سوپ داغ هم براش آوردن. نمیدونی چجوری میخورد دیگه خداروشکر مشکلی نداشت و گفتن ببریم خونه. انشالله برای شما هم در نهایت آرامش و راحتی باشه. توکلت به خدا
💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی بمیرم عزیزم انشالله دیگه عیچ وقت این روزها براتون تکرار نشه و کوچولوتون همیشه سالم و سرحال باشه و زیر سایه پرمهر پدر و مادرش بزرگ بشه واقعا جگر ادم میسوزه صدای گریه یه بچه رو میشنوه
الهی بگردم. انشالله این روزا میگذره‌ و دومادش میکنییییی. دلتو اروم بگیر. هیچ غصه نخور که انشالله فردا شب همین موقع بغلته و اروم خابیده. خوب همین چیزایی که میتونه بخوره رو براش درست کن ببر.
قربونت عزیزم. همچنین برای شما عزیزدلم. خدارو باید شکر کرد که عمل حساسی نیست. اونایی که عمل قلب میکنن چه میکشن دلتو فرص بگیر. ایشالا بزرگ میشه همه اینا خاطره میشه
ممنون ساده عزیز مامان بانو جونم واقعا از اینکه تجربه عمل دخترتو باهام درمیون گذاشتی و باهام صحبت کردی دلم ارومتر شد چون راهمونم دوره به هیچ کس نگفتیم که عمل داره کلی غصه رو دلم تلنبار شده بود با حرفای شما بهتر شدم انشالله که توی زندگیتون همیشه ارامش سلامتی و سعادت حکمفرما باشه. به جای من دختر کوچولوتون ببوسین بازم ممنون که وقت گذاشتین
دخترمنم حساسیت پروتئین گاوی و هزار تا حساسیت دیگه داشت و یک سالگی خوب شد
خیلییی سختی کشیدم خیلییی
درکت میکنم
ولی صبرت رو زیاد کن و تجربه و مطالعه ت رو درباره حساسیت ببر بالا خیلی بت کمک میکنه

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

آنی جونم لطف کردی خانومی خداروشکر در کل بچه ارومی هستش منم سعی می کنم به خاطر همسرم به روی خودم نیارم چون روحیه اون از من بدتره ولی واقعا سخته سعی می کنم خودمو کنترل کنم و با ذکر گفتن و قرآن خوندن خودمو اروم کنم
مرسی الناز جان تاپیک حساسیت به پروتئین گاوی رو خوندم و دنبال می کنم خداروشکر که گل دخترت بهتر شده واقعا سخته مراقبت از بچه هایی که حساسیت دارن
خواهش میکنم گلم. این کمترین کار بود. کاری نکردم‌ . منم توی حرم امام رضا نذر حضرت زهرا کردم که عمل نخاد ولی دیگه تقدیر چیز دیگه بود. بالاخره این چیزا برای همه هست. الحمدلله که مشکل خاصی نیست‌ شوهر منم همین عملو بچکیش انحام داده چیز خاصی نیست. ولی خب استرس اتاق عملو این چیزا برا آدم سخته‌ . منم به کسی نکفتم . اون روز هم خیلی بهم فشار اومد یه زنگ زدم به مامانم که مثلا قوت قلب بگیرم بدتر همه رو خبر کردن و اعصابمو تو اون فشاری که توش بودم منفجر کردن اصلا نمیخاد به کسی بگی. نزدیکترین فرد که شوهرته کنارت هست‌ با هم دیگه این مسعله رو پشت سر بذارین
عزیزم آره ما هم به همین دلیل نگفتیم خودمون کلی فشار رومون هست باید به کلی ادم پاسخگو باشیم و بعد از عملم راه دوره کلی ادم میخوان بیان عیادت و اوووووه اصلا فکرش هم سخته