حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
عزیزم امیدوارم هر چه سریعتر خوب بشه و سلامت از اتاق عمل بیاد بیرون؛ یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش، می سپارم به تو از شر حسود چمنش؛ حافظ
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
مشکل بیضه نزول نکرده داره و باید عمل بشه خدای بزرگ این فرشته رو بعد از تقریبا دو سال درمان به ما داده برامون خیلی سخته که ناراحتیشو ببینیم دعا می کنم هیچ وقت هیچ پدر و مادری رنج و ناراحتی جگر گوشه شونو نبینن
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
الهی براش بمیرم😢 از تهه دلم دعاش میکنم سایهء خدای مهربون روس سرش باشه نگران نباش عزیزم بسلامتی میرین و مشکل کوچیکش رو حل میکنین و بر میگردین خونه الهم صل علی محمد و ال محمد