2777
2789
سلام چطوری .کارات ردیف کردی؟

سلام قربانت تو خوبی؟

من امروز دکترم گفت بیمارستان پارسا شاید سز اولو با بیمه قبول نکنه، شماره یه روانپزشک داد و نامه داد که ازش نامه فوبیای زایمان طبیعی بگیرم که بیمارستان پارسا حتمی قبول کنه، 

۲تومن بیمارستان،۳تومنم خودش، میشه ۵

امیدوارم قبول کنن استرس گرفتم،

هفته دیگه نامه بیمارستان میده بهم،

نی نی چطوره؟آخرین وزنش چقدر بود؟😍آز قبل عملو رفتی؟ 

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
سلام قربانت تو خوبی؟ من امروز دکترم گفت بیمارستان پارسا شاید سز اولو با بیمه قبول نکنه، شماره یه رو ...

منم خوبم شکر همون سونو ک دهم دادم دیگ سونو ندادم ۲۶۰۰بود. منم  بیمارستان مردم ۴و نیم اتاق خصوصیم ۸۰۰ .شنبه سز دارم. دکترم اشنای فامیلمون بود پول برا نامه نگرف زده  تبخال تناسلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز زایمان کردی عزیزم

سلااااام عزیز دلم خیلی خیلی مبارک باشه😍😍😍 از پریروز بفکرتم گفتم یکم بخودت بیای پیام بدم، 

خوبی حالت چطوره؟ بیحسی بودی؟ بسلامتی نی نی چطوره؟ قد و وزنش؟

خیلی خوشحال شدم برات😘😘😘

بیمارستان شما ارزون تره انگار. وزن نی نی شما چن بود؟چندم تاریخ زد؟

بیمارستان ارزونه ولی دکترم بیشتر میگیره، برای من حالا امروز میخواد نامه بده،وزن نی نی رو هفته پیش گفت ۲/۹۰۰😁

سلااااام عزیز دلم خیلی خیلی مبارک باشه😍😍😍 از پریروز بفکرتم گفتم یکم بخودت بیای پیام بدم،  خ ...

سلام قربونت ان شالله برا توام راحت باشه.من بهوشی شدم وزنشم ۳۸۶۵ قدم ۵۲

.دیروزم مرخص شدیم 

سلام قربونت ان شالله برا توام راحت باشه.من بهوشی شدم وزنشم ۳۸۶۵ قدم ۵۲ .دیروزم مرخص شدیم 

ای جانم هزارماشالله به رادین تپلی قدبلند😍😍 خداروشکر، منم میخوام بگم بیهوشم کنن،

ای جانم هزارماشالله به رادین تپلی قدبلند😍😍 خداروشکر، منم میخوام بگم بیهوشم کنن،

قربونت عزیزم.برا شما چندمه؟ان شالله شمام راحت شدی زود.ولی خیلی اذیتی داره ادم حتما باید همرا داشته باشه بعد عمل

قربونت عزیزم.برا شما چندمه؟ان شالله شمام راحت شدی زود.ولی خیلی اذیتی داره ادم حتما باید همرا داشته ب ...

من همون 22بهمن ان شالله، دکترم گفت از 14تا22میتونی انتخاب کنی،من گفتم همون22بهمن که قبلا گفته، حالا یه نامه فوبیا از روانپزشک باید بگیرم که با بیمه قبول کنن اونم میگه500🙄

من همون 22بهمن ان شالله، دکترم گفت از 14تا22میتونی انتخاب کنی،من گفتم همون22بهمن که قبلا گفته، حالا ...

۵۰۰یا ۵؟زیادم نزار اخرا بعد علائم طبیعی شرو میشه.ولی فک کنم طبیعی بهتره من ک خیلی سختمه بلند شدن نشسن.مادر شدنم ک دبگ نگو خواب شیدار دادن پشتم کمرم همه گرفته حالا مامانم شوهرم خواهرم هستن ولی باز درمونده شدم🥴🥴چن بار داش گریم میگرف.امرور باید برم دکتر ویزیت شم خوب بود همه چی برم خونه راحت شم واقعا دارم اذیت میشم

۵۰۰یا ۵؟زیادم نزار اخرا بعد علائم طبیعی شرو میشه.ولی فک کنم طبیعی بهتره من ک خیلی سختمه بلند شدن نشس ...

مال من کلا ۷تومن درمیاد، طبیعی رو بهم۲۸بهمن گفتن، میخوام بچه تا۲۲بهمن خوب جون بگیره 😁

نه بابا طبیعی بده ،قسمت تناسلی داغون میشه تاآخر عمر عفونت میکنه😷 اشکال نداره اون درد برای همه هست ان شالله زود سرپا میشی، ویتامین و غذاهای گوشتی،آبگوشت و کباب زیاد بخور جون بگیری