2777
2789
عنوان

بنظرتون چاره پوست من چیه؟؟!!

194 بازدید | 24 پست

دوسال زیر نظر بهترین‌ متخصص بودم هیچ نتیجه‌ای نداشت حتی راکوتان مصرف کردم

هم جوش دارم هم جای جوش 

آزمایش هورمونی و معده و کبد دادم مشکلی ندارم تنبلی و کیستم ندارم

الان چاره چیه بنظرتون واقعا خسته شدم خجالن میکشم برم بیرون و وقتیم میرم همه بهم میگن

شما جای معتبری میشناسید ک روتین پوستی مخصوص خودمو بهم بده؟ دیگه تصمیم گرفتم برم پیجای زیبایی اینستا محصول بخرم درسته کارم؟

جای جوش ک باید بری محلول ساختنی بگییری و ب مدت سختی تحمل کنی تا پوستت باز سازی شه 

ولی جوشو عرق کاسنی و شاتره روزی ی استکان بخور با کمی خاکشیر ک داخلش میریزی ببین بهترمیشی خیلیا جواب میگیرن با این

سلام مجردی یا متاهل ؟ چون من مجردی جوش های وحشتناک میزدم هر کاری کردم جواب نداد بعد ازدواجم مث یک معجزه در عرض یک ماه بعدعروسی کلا رفت وجاش هم اصن نموند

کوچولوم قدم های کوچیکت روچشامون خوش اومدی به زندگی منوبابایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان روتین پوستی داری؟ 

استرس چی داری ؟

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
سلام مجردی یا متاهل ؟ چون من مجردی جوش های وحشتناک میزدم هر کاری کردم جواب نداد بعد ازدواجم مث یک مع ...

وای چه خوب مجردم

و اصلن قصد ازدواج ندارم الان چاره چیه🤣

الان روتین پوستی داری؟  استرس چی داری ؟

نه خب نمیدونم چجوری بفهمم چ محصولاتی باید بگیرم برا روتینم؟؟

وای از استرس

حتی گوشیمم زنگ بخوره بخام جواب بدم استرس می‌گیرم 

وای چه خوب مجردم و اصلن قصد ازدواج ندارم الان چاره چیه🤣

چی بگم خخخخ واقن برای من همچین چیزی بود الانم تعجب میکنم همسرم میگه از همسر خوب داشتنه خخخ

کوچولوم قدم های کوچیکت روچشامون خوش اومدی به زندگی منوبابایی
سلام عزیزم،میتونم بپرسم نوع پوستت چیه؟ و اینکه کلا روتین پوستی داری یا ن؟

نه آخه نمیدونم از کجا باید بفهمم چه محصولاتی باید تهیه کنم برا روتین

پوستم فوق‌العاده چررررررب

جای جوش ک باید بری محلول ساختنی بگییری و ب مدت سختی تحمل کنی تا پوستت باز سازی شه  ولی جوشو عر ...

عزیزم محلول و کرم های دستساز بدلیل کورتون بیش از حدمجازی ک استفاده میکنن تاثیر خیلی خوب و سریعی داره ولی اول اینکه بشدت برای پوست مصره و ممکنه حتی دورازجون باعث سرطان پوست بشه و دوم اینکه ب محض قطع کردن دوباره با شدت بیشتر برمگیردن

عزیزم محلول و کرم های دستساز بدلیل کورتون بیش از حدمجازی ک استفاده میکنن تاثیر خیلی خوب و سریعی داره ...

نه اگر کسی قبل از اینکه بره و بازسازی کنه پوست رو کاملن بتونه جوش صورت متوقف کنه خیلی خوبه ک یبار برای همیشه جای جوش هم از بین ببره منظورم اونایی نیستن که اینجوری دائم سالی یکبار این کارو میکنن ولی یبار واقعا نفعش ب ضررش میارزه