2777
2789
عنوان

حاظرید به خاطر....

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم ازدواج محدودیت نیست.واقعا اگه خودت بخوای خیلی خوب میتونی پیشرفت کنی و البته اینکه تعریف یکی از خوشبختی اینه در کنار همسر و خانواده ای که تشکیل داده با ارامش زندگی کنه یکی دیگه ام تنهایی موفق میشه و حالش بااون خوبه بستگی ب معیارهای خودت داره.اما اگه اولش شرایطتو مشخص کنی و بقولی گربه رو دم حجله بکشی ازدواج چیز بدی نیست.

میذاره! 

خیلی هم خوب 

اگر دوست دارید پس قبول کنید 

اگر تفاهم دارید و به بلوغ فکری رسیدین که از زندگی چی میخواین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه گذاشت یعنی قبول کنم؟؟ 

اون یکی از مسائل بعد ببینید اجازه کار میده که استقلال مالی داشته باشید عالیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من ممفهوم بلوغ فکری رو نمی فهمم دقیق یعنی چی 

یعنی رفتار با همسر و خانواده همسر 

سیاست زندگی 

مدیریت خونه و زندگی و همسر 

مواجه شدن با مشکلات راه حل و ....

مچکرم حرفتون عاقلانه است 

ولی همیشه یادت باشه از طرف من ازدواج حلال مشکلات و راه فرار نیست.زندگیه بعد ازدواج ممکنه هزار برابر سختر باشه.پس خواهش میکنم ایندتو بزار جلوت و با دقت و عاقلانه تصمیم بگیر از رو حرف مادر و پدر و فلانی و فلان ام نه!هرچیم گفتن آی دانشگاه نمیفرستیمت و اینا آیندتم فدای این حرفا نکن 

فقد دل و زندگیتو بسپر به خدا اون خودش همچیو درست میکنه❤️

یعنی رفتار با همسر و خانواده همسر  سیاست زندگی  مدیریت خونه و زندگی و همسر  مواجه ...

خوب من وقتی یه نفر مشکل زندگیشی رو میگه هم داغ می کنم 

یعنی اصلا درکش نمی کنم یا همسرش رو که حرف زنش رو قبول نداره 

خوب من وقتی یه نفر مشکل زندگیشی رو میگه هم داغ می کنم  یعنی اصلا درکش نمی کنم یا همسرش رو که ح ...

خوب باید سیاست تو زندگی داشته باشی که چطور مدیریت کنی