2777
2789
عنوان

حاظرید به خاطر....

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 55 پست
ولی همیشه یادت باشه از طرف من ازدواج حلال مشکلات و راه فرار نیست.زندگیه بعد ازدواج ممکنه هزار برابر ...

حقیقتا انگار نیاز دارم یه نفر مستقیم بهم بگه که چیکار کنم 

چون  قبل از این میگفتم نه دانشگاه باید برن باید تا 25 سالگی مجرد بمونم 

ولی حالا چی 

مادر اومد بهم گفت وضع مالیمون رو بسنج 

یع اوضاع خیلی داغونه و تا امروز به روی من نمی اوردن 

منم به همین خاطر استرس گرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم  تا حالا تو موقعیتش نبودم  تا الان تو مشکل بزرگی نبودم

زندگی همینه دخترم 

خیلی تجربه میخواد که مشکلات رو حل کنی 

البته اینم بگم اول زندگی آدم کم تجربه است بعدا و به مرور پختگی به دست میاد 

الهی عاقبت بخیر باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی قبول کنم؟ 

خودت نظرت چیه؟ میتونی یک زندگی رو مدیریت کنی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حقیقتا انگار نیاز دارم یه نفر مستقیم بهم بگه که چیکار کنم  چون  قبل از این میگفتم نه دانش ...

وقتی سیزده سالم بود اوضاع مالی بسیار ضعیفی داشتیم.اتفاقا همونموقعه ی خواستگار خیلی خوب با وضع مالی خیلی عالی اومده بود که همههههه از همه طرف فشار میاوردن که باید بگی آره!از این بهتر کی میخاد بیاد تورو بگیره؟ببین بابات پول نداره ی لباس برات بخره اما اگه بری ب این سرتا پاتو طلا میگیره...من فقد سیزده سالم بود...کلاس هشتم بودم و هنوز کتابام جلوی دستم بود میخاستن منو بزور بدن ب پسری که دوازده سال از من بزرگتر بود کل عشق و حالشم کرده بود.حتی یادمه بزور مارو فرستادن که باهم حرف بزنیم بروز تر حلقه کردن ت دستم شیرینمونم خوردن🥲😂اماا خب با همون عقل نصفه نیمه ام پامو کردم ت ی کفش که نمیخام و نمیخام.واقعیتش وقتی به پسره نگاه میکردم یکی توی گوشم زنگ میزد این بود اون زندگی که تو میخواستی؟این بود اون مردی که تو میخاستی؟؟

بنظرم جوابی که میخایی همینه

اون چیزی که توی گوش من زنگ خورد و نزاشت زندگیمو خراب کنن

چی از زندگیت میخای دختر خوب؟

من دقیقا از پونزده سالگیم رفتم سرکار و با حقوقای که بهت بگم میخندی کارگری مردم و میکردم 

دستام ترک ترک شده بود 

درحالی که وضع مالی پدرم خییلی خوب شده اما خب من دگ رو پای خودم وایستادم و خوب و بد داره میگزره  

توام اگه خودت بخوای همچی عوض میشه

از طرف دختری که دقیقا همسن خودته مهرماهیم هست😁💋

دقیقا مشکلم همینه 

کاش میشد بری پیش مشاور باهات صحبت کنه 

وقتی سیزده سالم بود اوضاع مالی بسیار ضعیفی داشتیم.اتفاقا همونموقعه ی خواستگار خیلی خوب با وضع مالی خ ...

فکر کنم جوابمو گرفتم 

اون چیزی که تو گوشم زنگ میزنه اینه که فعلا نمیخوام ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

فکر کنم جوابمو گرفتم  اون چیزی که تو گوشم زنگ میزنه اینه که فعلا نمیخوام ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤ ...

پس اگه ازدواج نمیخوای تمرکزتوبزار برای ی کاری که پیشرفت کنی

اگه میخوای بری دانشگاه فرهنگیان برو که هزینه نکنی و از همون اول بهت حقوقم بدن 

امسالم ک کنکوره اگ خوب بدی ایشالا از سال دیگه دستت تو جیب خودته جیگر❤️

اگرم قسمت شد و ازدواج کردی حتمااا درس و ادامه بده و دستت تو جیب خودت باشه

اگرم شد که حق کار و تحصیل و اینارم بگیر که دیگه کامل خیالت راحت باشه