2777
2789
عنوان

حاظرید به خاطر....

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 55 پست
باید ببینید از زندگی چی میخواین شاید زندگی متاهلی به خواسته هاتون برسونه 

من الان دوست دارم برم دانشگاه و مهندسی کامپیوتر بخونم ولی یه دفعه مادرم گفت حتی پول دانشگاه هم نمیدم یعنی ندارم که بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا این سن یه کم کم نیست  من از بس تو مدرسه گفتن ازدواج نه میترسم احساس می کنم حتی اگه ازدواج ...

به نظرم تو این سن بکوب بشین بخون واسه فرهنگیان 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من الان دوست دارم برم دانشگاه و مهندسی کامپیوتر بخونم ولی یه دفعه مادرم گفت حتی پول دانشگاه هم نمیدم ...

خوب ببینید اون آقا اجازه میدن درس بخونید پیشرفت کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بستگی ب خودت داره من ن ازت بزرگ ترم ولی امادگی ازدواج و رابطه زناشویی و هنوز ندارم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

مثلا این سن یه کم کم نیست  من از بس تو مدرسه گفتن ازدواج نه میترسم احساس می کنم حتی اگه ازدواج ...

ن عزیزم اصلا اینجوری نیس

اگ خودت ب پختگتی عاطفی و رفتاری رسیدی و طرفت هم مناسب و اوکیه، اول تحقیق کن بعد اگ مشکلی نبود

توکل ب خدا کن و قبول کن

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
ن عزیزم اصلا اینجوری نیس اگ خودت ب پختگتی عاطفی و رفتاری رسیدی و طرفت هم مناسب و اوکیه، اول تحقیق ک ...

خوب به نظرم رفتارم بچگونه است 

احساس می کنم برای ازدواج باید قوی تر باشم فکرم بالاتر باشه 

مامانتم الکی میگه پول دانشگاه بهت نمیدم تا قبول کنی زود شوهر کنی نمیدونم مامانا چرا انقد دوست دارن دختراشونو زود شوهر بدن:/

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اگه واقعا خوبه اره. چهار سال رفتم دانشگاه. تهش هیچی نبود. اخر خواستم ازدواج کنم با ی مشت خواستکاری ک ...

خوب منم این اجازه رو دارم که بعد ازدواج درس بخونم ولی الان احساس می کنم 18 کمه اونم من تو مدرسه ام