2777
2789
عنوان

چطور اجناس وگرون نخرم؟؟

137 بازدید | 11 پست

سلام. این قدر فریب خوردم که حسابش از دستم در رفته چند روز پیش از یه دست فروش اسکاج خریدم گفتم گناه داره تو این هوای سرد باید پنج تومنی میداد بعدش گفت بیا همین و بگیر ندارم ولی یه قدم جلو تر پنج تومنی ارزون میداد دو سه هزار چیزی نیست ولی سیصد هزار خیلی حرصم میگیره😖

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چند جا قیمت بگیری تا قیمت دستت بیاد 

مثلا برای خرید چهارتا میوه فروشی محله تون رو قیمت بگیر هر جا مقرون به صرفه تر بود از اون خرید کن 

برای اجناس دیگه هم همین طور 

برای خرید لباس هم از فروشگاه های اجناس خانواده خرید کن تخفیف خوب دارن بوتیکای تک سطح شهر قیمتای بالایی دارن 

ترجیحا برای خرید از مرکز شهر خرید کن نه خیلی بالا نه خیلی پایین

باید چند جا قیمت بگیری تا قیمت دستت بیاد  مثلا برای خرید چهارتا میوه فروشی محله تون رو قیمت بگ ...

🌹🌹

من هر وقت هر کی چیزی میخره با جستجوی قیمت اون تو دیجیکالا عذاب وجدان بهش میدم،مامانم جوراب واریس از داروخانه خرید یه میلیون،تو دیجیکالا همون مدل و مارک۵۵۰ 

خواهرم از جمعه بازار شهر کتاب رانر خریده بود۵۰۰ تومن دیجیکالا عیییییین همون همون برند ۳۰۰   ،شما هم قبلش قیمتها رو یه سرچ بکن

من هر وقت هر کی چیزی میخره با جستجوی قیمت اون تو دیجیکالا عذاب وجدان بهش میدم،مامانم جوراب واریس از ...

چرا حرص میدید🤣😖

خرید انلاین انجام بدین قیمت ها هست مقایسه کنید ،تو تخفیف خرید کنید ،مثلا اسنپ خرید سرماه داره با تخفیف ، نرم افزار بروز مارکت هم هست اونام استارتاپن قیمتاشون خوبه ،همه چیم دارن اسکاچم دارن 

چرا حرص میدید🤣😖

خب چون هزار بار بهشون گفتم گرون نخرید ،باز جوگیر میشن موقع خرید احساسی برخورد میکنند ،من خودم قاب گوشی میخواستم رفتم دیدم همه بالای صد تومنه،اما تو دیجیکالا ۶۰_۷۰ تومنه،خب چه کاریه از اونجا میخرم

خرید انلاین انجام بدین قیمت ها هست مقایسه کنید ،تو تخفیف خرید کنید ،مثلا اسنپ خرید سرماه داره ...

🌹🌹

خرید انلاین انجام بدین قیمت ها هست مقایسه کنید ،تو تخفیف خرید کنید ،مثلا اسنپ خرید سرماه داره ...

بله اسکاچ از دست کیبورد