2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون زورکی میبرشون بیرون

140 بازدید | 9 پست

تو شهر غریبم ی بچه دوساله دارم ک فقط میگه پاشو پاشو هیشکیو نداریم ک یع سر بزنه بهمون ببینه مرده ایم یا زنده! این آقام صبح علی الطلوع میره مخصوصا از وقتی بچه دار شدیم میره که با بچه بازی نکنه شبها دیر میاد باید زنگ بزنم بیا بیا تا خریدی پارکی بریم خسته شدم هیچ جا نمیبره تعطیلی هم میخابه میگه خستم یا پای گوشی اصلا نمیدونم چرا روحیه ام اینقدر قویه

فکر کردم میگی به زور و با اصرار میبردت بیرون میخواستم بگم خوشبحالت خوبه که.والا اکثر مردها تنبل هستن همون سر کار میرن دیگه میگن خسته ایم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم

منم شهر دورم از خانوادم و با اینکه خیلی علاقه خاصی به جمع و دورهمی اینا ندارم ولی روند این زندگی رفته رفته اثر گذاشته و خیلییی منزوی تر شدم

بیرونم بریم باز انگار نمیچسبه هیچی

درکت میکنممنم شهر دورم از خانوادم و با اینکه خیلی علاقه خاصی به جمع و دورهمی اینا ندارم ولی روند این ...

اره نمیچسبه ولی اون بچه چ گناهی کرده اون نیاز داره هروز تو اجتماع باشه هر هفته بره طبیعت 

فکر کردم میگی به زور و با اصرار میبردت بیرون میخواستم بگم خوشبحالت خوبه که.والا اکثر مردها تنبل هستن ...

تنبل نیس خیلی کار میکنه ولی نمیدونم چرا برای من ارزش قائل نیس حالا زنداداشم کاری به داداش خشک مذهب غیرتیم کرد هر هفته کوه و کنسرت و مسافرت و استخرشون از قلم نمیوفته

شوهر منم همینهاصلا نمیبره بیرون مگه هزار بار بهش بگم ک اونم شاید بیادهمش میگه بیرون چی داره اخه خستم ...

خیلی بده اگ بچه ات کوچیک نیس برو بیرون گرچه الانم از پنجره بیرونو نگاه کنی ۳۰۰ ۴۰۰ تومن میوفتی