2777
2789

اقا شوهر من خیلی رو وسایل شخصیش‌ حساسه  بعد صبح رفته بود باشگاه ایرپادش جامونده بود بعد منم زدم به گوشم اهنگ گوش دادم اتفاقی یکی شون از گوشم در اومد افتاد هرچی گشتم پیدا نکردم هر جارو که فکر ش رو بکنید گشتم زیر مبلا همه جا همه جای خونه رو گشتم پیدا نکردم منم اون لنگش که مونده بود رو با جاشون انداختم رفت که بگم‌کلا خونه نبوده بعد اومد هی دمبال شون گشت نبود همه جارو ریخت بهم حتی رفت دوباره پایین تو داشبورد ماشین رو نگاه گرد کلافه شد کلاً  بعد الان که نشسته بودم‌رو زمین دیدم ی چیزی کنار‌ پایه ی مبل افتاده نگو لنگ‌ ایرپادع 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️عذاب وجدان گرفتم بنطر تون بهش بگم که من انداختم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه نگوو لنگه خودم کار خراب کنی

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 

منو چی میگی ک امروز ایرپادمو از دهن دخترم ک درحال مکیدنشون بود گرفتم 

الانم انداختمشون تو برنج ////

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤