2777
2789
عنوان

ی کار احمقانه کردمممممگگ🤐🤦‍♀️🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 48 پست
😂😂😂😂 منم جعبه حلقه ی ازدواج شوهرم به حساب اینکه خالیه انداختم رررفت با حلقه ررررفت

🤦🤦

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاکچری پولدار 😐💔

من قوطی نوشابه رو انقدر راحت دور نمیدازم😂

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
داشت چرک گوشمو لیس میزد ب اینشم فک کن😂

آه از این جهت عقققق  

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
واقعا کارت احمقانه و بی فکرانه بود‌حداقل قایمش میکردی .اون لنگش افتاده بود تو خونه دیگه فرار نکرده ب ...

اخه اگه من یکی شو میزاشتم یکی شو نهمیخواست هی بگه نه بابا این ی وسیلهی  شخصیه عشقم وسیله ی شخصی مال ی نفر قربونت برم فلان بهمان منم ضایع میشدم از هی باز هر دقیقه میخواست بگه الان ایرماد منو نمیکردی تو گوشت چی‌میشد🤐🤦‍♀️ منم از ترس این یکاری کردم کارستون

چرا انداختی رفت؟؟؟؟؟؟خوب وقتی میدونی تو خونه گم شده بالاخره پیدا میشد.

اخه میدید یکیش نی میگفت تو جرا دست زدی به ایرپاد من ی وسیله ی شخصیه چرا برش داشتی کردی تو گوشت و فلان و بهمان منم هی ضایع میشدم 🥴🤦‍♀️

مدلشو میدونی؟میدونی الان قیمت ایرپاد اصل و درست حسابی چنده؟ بعدم باید همونجوری ی دونشو میزاشتی سرجا ...

مال گوشیش بود ایفونه ولی نمیدونم چندع 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤕