اقا شوهر من خیلی رو وسایل شخصیش حساسه بعد صبح رفته بود باشگاه ایرپادش جامونده بود بعد منم زدم به گوشم اهنگ گوش دادم اتفاقی یکی شون از گوشم در اومد افتاد هرچی گشتم پیدا نکردم هر جارو که فکر ش رو بکنید گشتم زیر مبلا همه جا همه جای خونه رو گشتم پیدا نکردم منم اون لنگش که مونده بود رو با جاشون انداختم رفت که بگمکلا خونه نبوده بعد اومد هی دمبال شون گشت نبود همه جارو ریخت بهم حتی رفت دوباره پایین تو داشبورد ماشین رو نگاه گرد کلافه شد کلاً بعد الان که نشسته بودمرو زمین دیدم ی چیزی کنار پایه ی مبل افتاده نگو لنگ ایرپادع 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️عذاب وجدان گرفتم بنطر تون بهش بگم که من انداختم ؟
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
واقعا کارت احمقانه و بی فکرانه بودحداقل قایمش میکردی .اون لنگش افتاده بود تو خونه دیگه فرار نکرده ب ...
اخه اگه من یکی شو میزاشتم یکی شو نهمیخواست هی بگه نه بابا این ی وسیلهی شخصیه عشقم وسیله ی شخصی مال ی نفر قربونت برم فلان بهمان منم ضایع میشدم از هی باز هر دقیقه میخواست بگه الان ایرماد منو نمیکردی تو گوشت چیمیشد🤐🤦♀️ منم از ترس این یکاری کردم کارستون