2777
2789

من خودم کارشناس طب سنتی هستم .البته نه از این دروغکی ها که می خوان فقط وسایلشون بفروشن چرت و پرت می گن .خانومه داخل گروه گذاشته نوره‌ بزنید اگه بدنم جوش زد بازم فایده داره ،حنا بزارید رو سر واسه همه مفیده .این یه دروغ بزرگه برای فروش نوره‌ وحنا .اگه نوره‌ زدی جوش زد یعنی بدنت گرمه و اون نوره‌ باعث شده گرمای بیش از حد به بدنت برسه و واکنش خارجی بده پس برات اصلا مفید نیست کلا در صفرا مزاج نوره‌ ممنوع به خصوص با غلبه ی قوی صفرا .یا شونه چوبی که اینقدر میگن خوبه واسه فروختنش اصلا واسه صفرا مزاج خوب نیست و باعث ریزش مو میشه 😐 یا حجامت مناسب همه نیست ،یا خیلی از دمنوش هایی که می گن واسه خیلی از مزاج ها ممکنه اثر عکس ایجاد کنه   ووو....اینقدر حرصم می گیره واسه فروش کالای خودشون آبروی طب سنتی می برن  و‌مردم رو به درد مریضی میندازن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که به اینا توجه میکنه عقل نداره 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

فدات شم من مزاجم گرم و خشک هست فکر کنم صفراوی میتونی خلاصه بگی چه توصیه هایی برام داری

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

والا قدیمیا همه اینارو باهم انجام میدادن پوست و مو سلامتشون از ما بهتر بود

قدیما تعادل مزاج بیشتر بود. الان اکثرا غلبه ی یکی از مزاجهارو دارن. خیییلییی به ندرت فردی با مزاج معتدل پیدابشه

دقیقا. دکترها اونقدر میگن تو رو خدا با جونتون بازی نکنید. یه بار جراحی صحیت میکرد و میگفت یکی کبد چرب داشته و چند ماه کاسنی میخوره و مجبور شدیم پیوند کبد براش انجام بدیم. یا خانمی توده ای در سبنه داشته میره طب سنتی بهس میگه چاقو نخوره بهش و بهش داروی گیاهی میده تا توده از بین بره. دکتر میگفت سرطان خانم پیشرفته شده. و مجبور شدیم کل سینه رو برداریم

قدیما تعادل مزاج بیشتر بود. الان اکثرا غلبه ی یکی از مزاجهارو دارن. خیییلییی به ندرت فردی با مزاج مع ...

بخاطر خیلی از عوامله که واقعا اینجا جای توضیحش نیست

آواکادو سایت🥑                                                            

فدات شم من مزاجم گرم و خشک هست فکر کنم صفراوی میتونی خلاصه بگی چه توصیه هایی برام داری

صفراوی هم انواع داره گلم  ولی درکل  کاهو برات خوبه ،خواب برات خوبه ،فعالیت زیاد خوب نیست ،تو این فصل جوشانده بارهنگ برای سرماخوردگیت خوبه و دمنوش عناب و پنیرک ،سعی کن یبوست نگیری با خوردن کاهو و میوه و روغن بادام شیرین 

صفراوی هم انواع داره گلم ولی درکل کاهو برات خوبه ،خواب برات خوبه ،فعالیت زیاد خوب نیست ،تو این فصل ...

قربونت برم وقت گذاشتی دستت درد نکنه😚🫂

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚