2777
2789
عنوان

دکتر توی کرج یا تهران ک نامه سزارین بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 43 پست
دکتر خودم نمیده ولی یکی پیدا کردم امروز رفتم پیشش گف ۴تومن میگیره تو بیمارستات امید اونجام زنگ زدم ب ...

الان سخت می گیرن،کمیسیون تشکیل میشه و..... نامه دکتر تاثیر نداره چون خود بیمارستان توسط پزشک معتمد علت سزارین رو بررسی می کنه

برو از روانپزشک نامه بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سخت می گیرن،کمیسیون تشکیل میشه و..... نامه دکتر تاثیر نداره چون خود بیمارستان توسط پزشک معتمد ع ...

چقدر لصرار بی جاداری من سز کردم خواهرمم دوماه پیش سز کرد چرا ندونسته راهنمایی میکنی عجیبه

والا من سز کردم کشکگ نبود پول دادم سز شدم الان فقط پول میشناسن کمسیونواین چیزا کشکه  راستی من ...

خوبه امام علی؟کی زایمان کردین؟من بعد ازدواجن اومدم کرج زیاد بیمارستانارو نمیشناسم

چقدر لصرار بی جاداری من سز کردم خواهرمم دوماه پیش سز کرد چرا ندونسته راهنمایی میکنی عجیبه

من خودم کادر درمانم،ابلاغیه های جدید وزارت خونه توی ۴۰روز اخیر حتی به بیمارستان های خصوصی هم گیر دادن

اگر نمیدونستم قطعا صحبت نمی کردم