2777
2789

دکتر خودم گفته طبیعی کسی میشناسید ک نامه بده بتونم سزاربن شم و اختیاری نشه و از بیمم استفاده کنم ؟بیمه نیرو مسلح دارم.از استرس دارم دق میکنم هنو بیمارستات انتخاب نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختیاری فقط توی خصوصی میشه وگرنه دکتر خودت می داد،دست دکتر نیست 

دکتر خودم نمیده ولی یکی پیدا کردم امروز رفتم پیشش گف ۴تومن میگیره تو بیمارستات امید اونجام زنگ زدم با بیمه ما ۴تومن میگیرن.ولی بیمارستانش میترسم خوب نباشه

بیمارستان دولتی وبیمه مدرک برای سزارین می خوان وکمیسیون تشکیل می دن ،نامه دکتر کشکه

والا من سز کردم کشکگ نبود پول دادم سز شدم

الان فقط پول میشناسن کمسیونواین چیزا کشکه 

راستی من توبیمارستان دولتی امام علی سزشدم😁

منم مثل شما اصلاااا طبیعی نمی‌خواستم اما همه شون می‌گفتن اجباری باید طبیعی بیاری ،دوستم بهم خانوم دکتر فاطمه معصومی رو معرفی کرد چنتا بیمارستان هم زایمان می‌کنه هم دولتی هم خصوصی رفتم سزارین کردم ،تهران هست 

تیکر تولده دخترم⁦❤️⁩