2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی ☹☹☹☹

5671 بازدید | 106 پست

دوستان من بعد از اون تاپیک پربازدید کاپ سریع رفتم سفارش دادم دیروز به دستم رسید الانم روز اول پریودیمه.گذاشتنش برام سخت نیست ولی کلا احساس درد تو شکمم دارم ولی در آوردنش واقعا سخته نمیتونم درش بیارم محکم دمشو کشیدم بخاطر حالت مکشش خیلی دردم گرفت تا دراومد .یه راهکار بهم بدین برا درآوردنش

🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه با کشیدن کاپ باید زور هم بزنی😑

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

همونطور ک میزاری در بیار یکم فشار بده خم شه حالت تا شدن

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

سلام عزیزم وقتی میخوای درش بیاری عضلاتتو شل کن نفس عمیق بکش چون به این حالت کمک میکنه بعدشم قبا اینکه درش بیاری حتما تاش کن  توی همون واژن درسته در بیاری که داغون میشی قشنگ 

بار اول کمی درد داره ... بخاطر اینکه خوب جا نزدی ... در اوردنشم باید پایین کاپ فشار بدی تا هوا بره باز میشه میاد پایین 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

نمیدونم چرا خندم گرفت اسی😂😂😂😂😂😂

خواستی درش بیاری گوششو فشار بده اول هواش خالی بشه... 

نیاری پایین جلوبندیتو😂😂😂

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊

برای دراوردنش   یکم باید  فشارش  بدی حالت  تا بهش بدی دربیاری ک کوجیک بشه!! اشتباه ک بکشیش عزیزم! 

همونجوری ک میزاری تو  تا میکنی   موقع دراوردنم ی ذره باید تا کنیش ن زیاد ک خونش بریزه بیرون!