2777
2789
عنوان

توروخدا با خوندن زندگیم یکاری نکنید نی نی یار حذفم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2895 بازدید | 69 پست

همون ماشین و طلا بدون هیچ چشم داشتی.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور چطورشد!!!خیلی قاطی پاطی بود.

گفتی مادرم خرج مونو ازراه دیگه درمیاره وازیه طرف میگی ۵۰۰یا۶۰۰میلیون برای دوس پسر خرج کرده، یه مرده بران ماشین وطلاخرید!!!!مگه میشه!!!!پدر برای بچش ماشین نمیخره...گیییج شدم

ازلحظه های زندگی لذت ببر  
چطور میگی تو رو خدا. روت میشه. همه گناه کردیم ولی بجز با خدا نباید جایی یا پیش کسی به گناه اعتراف کن ...

کسیکه با پسر غریبه میره توی یک خونه،صبح میره عصری میاد دیگه گناه می‌دونه؟

چطور میگی تو رو خدا. روت میشه. همه گناه کردیم ولی بجز با خدا نباید جایی یا پیش کسی به گناه اعتراف کن ...

سلام من حتما جایی نتونستم مطرح کنم فقط از شماها کمک خواستم تو تصمیم گیری ، هر پیامی که تو صفحات مجازی مینویسیم ممکنه زندگی کسیو نابود تر کنه

کسیکه با پسر غریبه میره توی یک خونه،صبح میره عصری میاد دیگه گناه می‌دونه؟

عزیز من حتما تو شرایط خوبی نبودم که با یه پسر میرفتم کاش هیچ وقت حس و تو شرایط من قرار نگیره هیچکس فکر نمیکردم اینقد قلب کسایی که اینجا هستن اینقد خشمگین باشه

فکر نمیکنی اگه باهاش ازدواج کنی بعد ی مدت دوست پسرت ازت سرد بشه و ولت کنه!  آخه چرا همه چیو بهش ...

بله درسته بخدا تو شرایط مناسبی نبودم گفتم با مامانم دعوام شده بود گفت چیشده دلم کرفته بود گفتم