2777
2789

سلام/من میبینم دخترا کلی وسایل بهداشتی و آرایشی دارن من اصلا نمیدونم باید چیا داشته باشم🥲😅فقط یه ضد آفتاب و رژ و ریمل و بادی اسپلش🥲میشه بگین برا پوست و مو و این چیزا،چیا باید داشته باشم؟

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آنقدر ندارم نمی‌دونم بادی اسپلش چی هست😂💔

من تو اینستا میچرخم میبینم همه آ ایش کرده و تمیز و مو هاشون شونه کرده با لباسای نو و شیک با خودم مقایسه میکنم نا امید میشم😅

من بادی اسپلش هم ندارم..چی هست

یه اسپری مانند برا زیر بغله باعث جلوگیری از تعریق و بوی ید میشه.البته من ماهی یه بار میزنم میترسم باعث تیرگی شه🥲

منم نمیدونم بعضی ها یه عالمه وسایل ارایشی و اینا دارن خب فاسد میشه منم اهل ارایش نیستم.

من یه پن کرمدار واسه شستن صورت

ابرسان

کرم مرطوب کننده‌

کرم ترک پا 

مام ک روزانه استفاده دارم. وقتی خونه ام.

بیرون برم حالش باشه رو ضد آفتاب یه لایه پنکک یا بی بی کرم بزنم.

یه ریمل و چند تا رژ دارم فقط اصلا خط چشم و رژ گونه و سایه و اینا نمیخرم برا عروسی میرم ارایشگاه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
یه اسپری مانند برا زیر بغله باعث جلوگیری از تعریق و بوی ید میشه.البته من ماهی یه بار میزنم میترسم با ...

ن باعث تیرگی نمیشه فقد واس زیر بغل نیس ک 

فقد شیو کردی از حموم در اومدی نزن ک التهاب ممکنه بیاره

من تو اینستا میچرخم میبینم همه آ ایش کرده و تمیز و مو هاشون شونه کرده با لباسای نو و شیک با خودم مقا ...

چاره نچرخیدن تو اینستاست 😁

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏