2777
2789
عنوان

فالوش کردم، بیاید بگم چیشد

236 بازدید | 29 پست

سلام وقتتون بخیر

من یه آقایی که قبلا خانوادشون با واسطه ازم خواستگاری کرده بودن اما واسطه رد کرده بود رو فالو کردم چون دلم باهاش بود و نمیتومستم از فکرم بیرونش کنم. تمام موقعیت‌هاش هم خوبه. 

بعد یک هفته هیچ فعالیتی نداشتم تو اینستا تا اینکه دیشب برای اولین بار یه استوری گذاشتم و ری اکت داد بهش. استوری خوبی بود میتونست بحثو باز کنه همونطور که یکی از همکلاسی‌هام کرد.

بعدد رفتم تو پیجش دیدم از فالوینگای من یکی از دوستامو فالو کرده. اون دختر همشهری ما نیست و خیلی دوره. با این حرکت خودشو از چشم من انداخته از دیشب عصبیم و حالم بده و به زور تونستم یکم بخوابم.  این حرکت خیلی هولانه (!) بود. به خصوص اینکه تو پیج دوستم یه عکسش که کل هیکلش توش مشخصه رو لایک کرده. 

چکار کنم؟ آنفالوش کنم برم سراغ زندگیم؟

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به هر کی حس دارید احساس می کنید همسرتونه

و باید مطابق میل شما رفتار کنه؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

والاشمازورگرفتین اونکه هیچکاره شماست میتونه باهرکسی باشه وهرکسی فالوکنه،شماییدکه درگیرشی

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

سلام استارتر لطف میکنید اگه اطلاعی دارین ب من توضیح بدین چه جوری تاپیکی ک هیچ پستی توش گذاشته نشده رو حذف کنم؟قبلا شنیده بودم میشه تاپیکایی ک کسی توش شرکت نکرده رو حذف کرد

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
چرا به هر کی حس دارید احساس می کنید همسرتونه و باید مطابق میل شما رفتار کنه؟

نمیخوام مطابق میل من رفتار کنه، اون حرکت فالو کردن یه دختر از تو فالوینگای من خیلی کار پلشتی بود

والاشمازورگرفتین اونکه هیچکاره شماست میتونه باهرکسی باشه وهرکسی فالوکنه،شماییدکه درگیرشی

ببین من کاری به هرکاری که میخواد بکنه ندارم

ولی از تو فالوینگای من رفته دختر فالو کرده

این حرکت زشتی بود خب

اگه بخوادت باهات حرف میزنه اگرم نه مثل یه فالور معمولی باهاش رفتار کن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نمیخوام مطابق میل من رفتار کنه، اون حرکت فالو کردن یه دختر از تو فالوینگای من خیلی کار پلشتی بود

خب کنجکاوه ببینه .

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
تعهدی به شما نداره که عزیزم مجرده هیچ مشکلی نداره با شمام که رابطه نداره خودتو اذیت نکن

اخه حرکتش حرکت چیپی بود

میخوام بدونم اگر از نظر بقیه هم حرکت بدی بوده بیخیالش بشم