2777
2789
عزیزم از رشتت راضی هستی؟بازم برگردی عقب همین رشته رو میخونی؟

یه بار تو یکی از تاپیکای قبلیمم گفتم من برگردم عقب پزشکی میخونم:)چون علاقه اولم بوده و هست اما مهم ترین مشکلم کنکور بوده...

ولی در حال حاضر بله راضیم

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
یه بار تو یکی از تاپیکای قبلیمم گفتم من برگردم عقب پزشکی میخونم:)چون علاقه اولم بوده و هست اما مهم ت ...

درستون تموم شده ؟بنظرتون این رشته بازار کار داره ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درستون تموم شده ؟بنظرتون این رشته بازار کار داره ؟

دانشجوی کارشناسی هستم الان

حیطه ی دام و طیور نه راستش،بازار کار خوبی برای خانما وجود نداره

اما تو کلان شهر ها بازارکار خوبی برای دامپزشک حیوانات خانگی هست

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
دانشجوی کارشناسی هستم الان حیطه ی دام و طیور نه راستش،بازار کار خوبی برای خانما وجود نداره اما تو ...

حدود درامدش چقدره ؟

الان تو اون تاپیک دختره رشتش پزشکی بود ،پشیمون شده بود😭ادم چیکار کنه واقعا

حدود درامدش چقدره ؟ الان تو اون تاپیک دختره رشتش پزشکی بود ،پشیمون شده بود😭ادم چیکار کنه واقعا

با توجه به مدرک و شهر و اینا متغییر ولی بین 14 تا 25 رو هست در ساده ترین حالت

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو

عزیزم یه گربه میاد پیشم یکی از چشاش نصفش سفیدی گرفته

عفونته؟

من با پنبه و اب جوش سرد شده گاهیم چایی چشاشو به مدت تقریبا یک هفته  دورشو تمیز میکردم نمیریختم تو چشاش

ولی راستش یکم خون کناره هاش دیدم ترسیدم چون من خیلی حساسم میترسم با رسیدگیم بدتر شه پیش خدا شرمنده شم

یکمم پودر اموکسی سیلین ریختم تو غذاش دادم ولی دیگه نمیدم زیاد نریختم شاید سرهم دوتا کپسول طی ۵روز اینا بهش دادم  احتمال دادم عفونت باشه

یه روز  کنار چشاش شبیه بیماری گیلاسی شده بود ولی فرداش دیدم خوب شده

راهکار خونگی داری براش انجام بدم

قطره خودسرم میترسم بریزم براش

سنشم زیاده فک کنم خواهرم میگه اون میمیره  راستش خودمم فک میکنم بدنش کلا عفونی شده

الان فقط بهش غذا میدم گاهی

اگه راهکاری داری میتونی راهنماییم کنی

ازین دعوایی ها هم هست فک کنم با گربه ها دعواش شده چشاش اسیب دیده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
عزیزم یه گربه میاد پیشم یکی از چشاش نصفش سفیدی گرفته عفونته؟ من با پنبه و اب جوش سرد شده گاهیم چای ...

احتمالا بله عفونت هست

اما خب اگه برید دامپزشک هم تجویز انتی بیوتیک و با توجه به شدت عفونت پماد و قطره استریله

اینجوری که میگید با دارو اونقدر تغییر نکرده عفونت عمقی داره و متاسفانه تو این نوع عفونت راه حل فقط تخلیه ی چشم یا جراحی هست

از ظاهرش میشه متوجه شد،تو این نوع عفونت به علت رسیدن اسیب به بافت عصبی چشم ها کوچیک تر میشن و باز و بسته کردن به خاطر شدت ترشح سخت میشه

معمولا هم گربه از اون سمت دیرتر به تصاویر واکنش نشون میده

از اون جایی که انتقال سریع هم داره این مشکل معمولا هر دو چشم درگیر میشه

اگه ترشح داره برای راحت تر شدن دید ترشحات دور چشمش رو تمیز کنید

اینکه میگید کل بدن رو بگیره هم احتمال داره،چون اگه دقت کرده باشید دور چشم هم تغییر رنگ میده و این تاثیر همون عفونته

در صورت تمیز نشدن خودشو به شکل های دیگه نشون میده،پس برای عدم انتقال بیشتر تو بدن دور چشمش رو هم پاک کنید

اینکه میگید حالت قرمزی یا خون دیدید هم نشون میده باکتریایی نبوده و به خاطر زخم بوده که دامپزشک نیاز داره و احتمالا جراحی

چون منبع عفونت زخم درون حدقه ای هست و این نوع از عفونت با دارو قابل درمان نیست

با توجه به همه ی اینها به نظرم متاسفانه کمک خاصی بدون مراجعه به پزشک نمیشه کرد♥️

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
احتمالا بله عفونت هست اما خب اگه برید دامپزشک هم تجویز انتی بیوتیک و با توجه به شدت عفونت پماد و قط ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی

یه سوال دیگه  من یه گربه داشتم سه تا بچه به دنیا اورد دوتاشون خیلی ضعیف بودن یه دونش به نسبت بقیه بهتر بود تابستون اوج گرما هوا خیلی گرم شده بود

همشون متاسفانه مردن 

خود گربه هم موقع زایمان و ترس(بعد از زایمان) نفس نفس میزد بچه هاشم سعی کردم یه محیط خنک براشون فراهم کنم خونگیش نکرده بودم اما زنده نموندن دقیقا بچه هاشم حالت خفگی داشتن 

بنظرتون بیماری مادرزادی داشتن؟

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی یه سوال دیگه  من یه گربه داشتم سه تا بچه به دنیا اورد دوتاشون خیلی ...

متاسفم بابت این اتفاق

بچه گربه ها چه در طبیعت و چه در زمان نگهداری تو خونه به شدت ضعیف هستن و در حالت عادی هم مشاهده میشه که چند تا از بچه ها از دست برن

اما دو حالت داره

یا زایمان زودتر از موعد بوده

یا با توجه به اینکه میگید خود مادر هم نفس نفس میزد احتمالش هست که بچه ها چرخیده باشن و به همین علت میزان موادی که از رحم وارد ریه شده زیاد بوده و باعث خفگی بر اثر اون ترشحات شده

چون در این حالت زایمان طبیعی برای مادر سخت هست و تو دامپزشکی اگه مشاهده بشه سزارین انجام میدن

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
متاسفم بابت این اتفاق بچه گربه ها چه در طبیعت و چه در زمان نگهداری تو خونه به شدت ضعیف هستن و در حا ...

بچه هاش بعد چند روز مردن

متاسفانه گاهی خودمو سرزنش میکنم نکنه کوتاهی کردم و باعث مرگشون شدم💔

ممنونم عزیزم خیلی توضیحاتت خوب بود لطف کردی🙏❤️

با توجه به مدرک و شهر و اینا متغییر ولی بین 14 تا 25 رو هست در ساده ترین حالت

درسته ممنونم ازت ،مرسی بابات وقتی که گذاشتی❤️میگم یچیزی کنار درس و کار و اینا میشه شغل دوم هم داشت ؟

درسته ممنونم ازت ،مرسی بابات وقتی که گذاشتی❤️میگم یچیزی کنار درس و کار و اینا میشه شغل دوم هم داشت ؟

تا وقتی وارد دروس عملی نشده بله ولی دیگه تو کارورزی خستگی داره سخت میشه دوتاکار

نور خواهی؟ مستعدِ نور شو
تا وقتی وارد دروس عملی نشده بله ولی دیگه تو کارورزی خستگی داره سخت میشه دوتاکار

حله مرسی❤️