2777
2789
عنوان

همسرم برای کارای ساخت خونه همش با کارمندای زن ارتباط داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 124 پست
کلا تو کار تهمت زدنی چون تو زندگیت رنج زیادی دیدی و بدبختی😁 مشکل داری کلا  بیماری دنبال درمان ...

بیمار باشم خیلی بهتره تا یکی مثل تو باشم دیگه جوابتو نمیدم میسپارمت به خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن ببین این کاربری هست.   این سر همین حرفش تعلیق شد عزیزم

توی تاپیکام جستجو و کنکاش کردی شما و ی نفرم عکس گذاشته هر دو هم تو تاپیکاتون بلاخره از قبل چیزی پیدا میشه منم همین کارو کردم دقیقا همه ما ادما گاهی دچار احساساتی میشیم درست یا غلط اما سواستفاده کردن و تابلو کردن ادم ها کار قشنگی نیست 

زودتر واگذار شدی ب خدا  کلا معلوم نیست چند نفر ب خدا واگذارت کردن ک اینقدر معیوب رفتارت

خدا میدونه تو که خدا نیستی میخوای جای خدا هم تصمیم بگیری عزیزم مثل اینکه واقعا بهم ریختی از اول صبح گفتم منظورم به همه شاغلا نیست و نوشتم بعضیا ول کن نیستی ماشاللله هههه 

هر جا بهم توهین کردی جوابت و دادم چند بارم گفتم  من اصلا شمارو نمیشناسم  عکس برداشتی گذاشتی که من حسودم و مشکل دارم و بیمارم و هر چی دوست داشتی گفتی و حسابی توهین کردی

میبخشمت چون خدا بخشندگان را دوست دارد  

زن اساتید محترم دانشگاه چی بگن؟

بیخیال بابا رفتنی میره

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

مگه خارج از وظیفه ش اون کارمند کاری کرده؟

خب در حیطه کاری انجام وظیفه کرده دیگه چرا باید هدیه ببره

اگه خارج از وظیفه لطفی کرده هدیه تهیه کنید شما ببرید بگید من همسرم آقای فلانی هستم همین 

هرچند بنظرم اصلا نیازی نیست

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
موافقم باهات که شاغلا بعضیاشون البته دنبال شوهرای ما هستن  

شاغلا مگ آدم قحطیه بیفتن دنبال شوهرای شما والا هم خواهانشون بیشتره هم لنگ یه قرون دو هزار شوهرای مردم نیستن دستشون تو جیب خدشونه یعنی یه حرفاااااای میزنید بلد نیستید شوهراتونو جمع کنید نندازید تقصیر بقیه

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
والا شوهر شما خودش داره چراغ سبز نشون میده.راه انداخته که انداخته.وظیفش بوده.پول میگیره کار مردمو را ...

دقیقا الان منم تو دفتر مهندسی و پیشخوان شهرداری کار میکنم (کارای اخذ پروانه پایانکار و..)همه ارباب رجوع ها مرد هستن و ما ۹نفر خانم و سه تا آقاییم 

اینقدر که ارباب رجوع چراغ میده کارمند چراغ نمی‌ده اگه اهل دل باشن با یکی مثل خودشون اوکی میشن ... عرضه ،تقاضا باهمه خریدار جنسشو پیدا می‌کنه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
دقیقا خواهر اینا فکر کردن زندگیشون ب گوز بنده با زندکی ک با دو کلام حرف زدن خراب شه همون بهتر خراب ش ...

والا همینو بگو زندگی از درون باید درست باشه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن