یمدتیه همسرم دنبال کارای ساخت خونه هست پروانه ساختو اینا.همه کارمندا هم خانومن .شوهرم چون یکم قیافه و هیکل داره همه بهش توجه میکنن اینم میگه اصل تینه که کارا زود را بی افته.الانم بهم زنگ زده میگه برای خانم فلانی که کارمو را انداخت بنظرت یچیزی بگیرم ببرم برای تشکر .منم اول گفتم زشته .گفت بنده خدا خیلی زحمت میکشه منم گفتم دیگه خودت میدونی نمیخوام خودمو خیلی حساس نشون بدم چی کنم البته به همه خانوما جسارت نمیکنما ولی بعضیاشون خوکه خراب کنن😔😔😔
متاسفم برای خانمهایی که تو خونه نشستن و تو جامعه نیستند و فکر میکنن هر خانمی تو محیط اداری به همسرشون سلام کرد یا کارش رو انجام داد میخواد همسرشون رو بدزده . اینجوری نیست خانمها . مرد تا خودش نخواد هیچکس نمیتونه گولش بزنه و همینطور زن . به شاغل و خانه دار و زشت و سفید و بی پول و پولدار هم ربطی نداره .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ذات خیلی مهمه ولی متاسفانه متاسفانه جامعه مریضی داریم چه زن و چه مرد
پس جامعه ی مریض به شاغل بودن زن خیلی ارتباط نداره زن شاغل و خونه دار هردو تو اجتماع هستن خرید میرن مهمونی میرن بانک میرن اگه کسی ذات بدی داشته باشه به مقصود خودش میرسه دسته بندی وجود نداره
بخدا یجور کردن من حساس شدم من که اونجا نبودم شوهرم میگه بنده خانومه گفته من دنبال کاراتو میگیرم .گفته کارت هر جا گیر کرد بگو پسر خاله خانم فلانیم .اخه اینا چ معنی داره بنظر شما.بخدا قسم من با چشم دیدم زنا با شوهرم چجوری رفتار میکنن .من دوست ندارم.نمیگم شوهرم پایه لین جور رفتاراس نه.ولی آدمیه دیگه
استارتر عزیز همسر شما اگه میخواد برای اون خانم هدیه بگیره برای اینه دفعه ی بعد اگه کارش به اون اداره و اون خانم افتاد زودتر کارش انجام بشه اینا ارتباطات اجتماعی رو شکل میده صددرصد که اون خانم احتیاجی به کادوی همسرتون نداره ولی اگه کار خارج از نوبتی انجام داده باشه این نوعی تشکر هستش
چی میگی تو؟؟؟جنع بستی داری زرت و زرت قضاوت میکنی.. تو خودت بنده ی برگزیده ی خداییییی؟؟؟ بعدشم طرز ...
اول تلفظ زرت برازنده ی خانم نیست باز اگه شاغلی برات متاسفم که تو شاغل این مملکتی که ادبیاتت انقدر زشته افکارم اگه قدیمی باشه مهم نیست خیلی چیزا از قدیم هنوز وجود دارن که حقیقتشون انکار ناپذیره من نگفتم همهههه