یمدتیه همسرم دنبال کارای ساخت خونه هست پروانه ساختو اینا.همه کارمندا هم خانومن .شوهرم چون یکم قیافه و هیکل داره همه بهش توجه میکنن اینم میگه اصل تینه که کارا زود را بی افته.الانم بهم زنگ زده میگه برای خانم فلانی که کارمو را انداخت بنظرت یچیزی بگیرم ببرم برای تشکر .منم اول گفتم زشته .گفت بنده خدا خیلی زحمت میکشه منم گفتم دیگه خودت میدونی نمیخوام خودمو خیلی حساس نشون بدم چی کنم البته به همه خانوما جسارت نمیکنما ولی بعضیاشون خوکه خراب کنن😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درکت میکنم. ولی دیگه کادو گرفتن چیه. البته اگه چیزی هم تو کارش بود برات نمیگفت. ولی خب این چیزا به مرور عادی میشن اگه پیش بیان نباید باشه.ولی مطمین باش چیزی نیس
بله دقیقا متاسفم که میگم اما این اتفاق افتاده البته نه برای من که خودشون میگن مردا بخاطر حقوقمون بیشتر توجهشون جلب میشه و خودمونم سنمون داره میره بالا بهتره شوهر پولدار یکیو بر بزنیم