2777
2789
عنوان

همسرم برای کارای ساخت خونه همش با کارمندای زن ارتباط داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 124 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم باهات که شاغلا بعضیاشون البته دنبال شوهرای ما هستن 

شوهرای شما چ تحفه ای هستند ک خانومای شاغل بخوان دنبالشون باشند

اونا دنبال پیشرفت هستن نه دنبال شوهر!!!!فک نکنید شوهراتون ملکه ای چیزی هستن ک همه بخوان دنبالشون باشند

درکت میکنم. ولی دیگه کادو گرفتن چیه. البته اگه چیزی هم تو کارش بود برات نمیگفت. ولی خب این چیزا به مرور عادی میشن اگه پیش بیان نباید باشه.ولی مطمین باش چیزی نیس

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

شاغلا ؟؟؟؟؟ متاسفم

بله دقیقا متاسفم که میگم اما این اتفاق افتاده البته نه برای من که خودشون میگن مردا بخاطر حقوقمون بیشتر توجهشون جلب میشه و خودمونم سنمون داره میره بالا بهتره شوهر پولدار یکیو بر بزنیم  

واقعا برا جامعه متاسفم که ایشون شده بود کارمندش 

شوهرای شما چ تحفه ای هستند ک خانومای شاغل بخوان دنبالشون باشند اونا دنبال پیشرفت هستن نه دنبال شوهر ...

نوشته بعضی هاشون

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من ی گوشه نشستم دارم ساقه طلاییمو میخورم چیکار ب شوهر شما دارم اخه😐 مگه چخبرههههه والا بلا ما خود ...

تو خبر نداری شوهرای اینا رو سرپا زاییدن ، متفاوتن ، تازه تو این موضوع خانمه فقط کارش رو انجام داده نه چیزی خواسته نه چیزی گفته!

خونه دار تو خونه سرش به زندگیشه  با کسی در ارتباط نیست زیاد

این تفکر از اساس ایراد داره ذات آدما به شاغل و خونه دار بودن ربطی نداره 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم