2777
2789
عنوان

همسرم برای کارای ساخت خونه همش با کارمندای زن ارتباط داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 124 پست

متاسفم برای خانمهایی که تو خونه نشستن و تو جامعه نیستند و فکر میکنن هر خانمی تو محیط اداری به همسرشون سلام کرد یا کارش رو انجام داد میخواد همسرشون رو بدزده . اینجوری نیست خانمها . مرد تا خودش نخواد هیچکس نمیتونه گولش بزنه و همینطور زن . به شاغل و خانه دار و زشت و سفید و بی پول و پولدار هم ربطی نداره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات خیلی مهمه ولی متاسفانه متاسفانه جامعه مریضی داریم چه زن و چه مرد 

پس جامعه ی مریض به شاغل بودن زن خیلی ارتباط نداره زن شاغل و خونه دار هردو تو اجتماع هستن خرید میرن مهمونی میرن بانک میرن اگه کسی ذات بدی داشته باشه به مقصود خودش میرسه دسته بندی وجود نداره 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بخدا یجور کردن من حساس شدم من که اونجا نبودم شوهرم میگه بنده خانومه گفته من دنبال کاراتو میگیرم .گفته کارت هر جا گیر کرد بگو پسر خاله خانم فلانیم .اخه اینا چ معنی داره بنظر شما.بخدا قسم من با چشم دیدم زنا با شوهرم چجوری رفتار میکنن .من دوست ندارم.نمیگم شوهرم پایه لین جور رفتاراس نه.ولی آدمیه دیگه

خونه دار تو خونه سرش به زندگیشه  با کسی در ارتباط نیست زیاد

چی میگی تو؟؟؟جمع بستی داری زرت و زرت قضاوت میکنی..

تو خودت بنده ی برگزیده ی خداییییی؟؟؟

بعدشم طرز فکرت واس دهه چهل و پنجاهم قدیمیه یکم روش کار کن 

حیدر حیدر اول و آخر حیدر❤🙂          

استارتر عزیز همسر شما اگه میخواد برای اون خانم هدیه بگیره برای اینه دفعه ی بعد اگه کارش به اون اداره و اون خانم افتاد زودتر کارش انجام بشه اینا ارتباطات اجتماعی رو شکل میده صددرصد که اون خانم احتیاجی به کادوی همسرتون نداره ولی اگه کار خارج از نوبتی انجام داده باشه این نوعی تشکر هستش 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چی میگی تو؟؟؟جنع بستی داری زرت و زرت قضاوت میکنی.. تو خودت بنده ی برگزیده ی خداییییی؟؟؟ بعدشم طرز ...

اول تلفظ زرت برازنده ی خانم نیست باز اگه شاغلی برات متاسفم که تو شاغل این مملکتی که ادبیاتت انقدر زشته  افکار‌م اگه قدیمی باشه مهم نیست خیلی چیزا از قدیم هنوز وجود دارن که حقیقتشون انکار ناپذیره  من نگفتم همهههه

موافقم باهات که شاغلا بعضیاشون البته دنبال شوهرای ما هستن 

شوهرت برد پیتههه؟؟

اون ادمایی ک خیلی ب شوهراشون میبالن 

اتفلقا شوهرشون ادم درستی از اب در نمیاد

اول تلفظ زرت برازنده ی خانم نیست باز اگه شاغلی برات متاسفم که تو شاغل این مملکتی که ادبیاتت انقدر زش ...

تهمت زدن  هم ب خانومایی که دارن کار میکنن تا زندگیشونو بچرخونن برازنده ی یک خانوم نیس

خونه دار تو خونه سرش به زندگیشه  با کسی در ارتباط نیست زیاد

از ان نترس که های و هوی دارد 

والله اونی که شاغله وقت نداره خانه داره وقتش آزاده 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................