2777
2789
عنوان

پانترک

6124 بازدید | 41 پست

شما تا به حال پانترک از نزدیک دیدید؟

چرا توی اینترنت انقدری که پان ترک هست پان های دیگه نیست؟

چرا فاز دشمنی با ما رو برداشتن برن با روسیه دشمنی کنن و تاریخ شون رو جعل کنن

دختری از دیار آفتاب ☀️
پان ترک چیه

خود ترک پندار های افراطی که علاقه به تجزیه ایران دارن و میخوان استان های ترک نشین مون رو به جمهوری آذربایجان ملحق کنن

با تمام قومیت ها هم دشمنن و فحش شون میدن

دروغ هم زیاد میگن

همه چیز هم جعل میکنن (حتی خدا رو هم جعل کردن)

دختری از دیار آفتاب ☀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود ترک پندار های افراطی که علاقه به تجزیه ایران دارن و میخوان استان های ترک نشین مون رو به جمهوری آ ...

کدوم مناطق ایران هستن ؟ 

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
نمی دونم تا به حال فقط توی اینستاگرام پانترک دیدم  هیچ ترکی از نزدیک ندیدم که پانترک باشه

من خودمم ترکم ولی تا حالا همچین چیزی حتی نشنیده بودم یا ندیدم

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 
من خودمم ترکم ولی تا حالا همچین چیزی حتی نشنیده بودم یا ندیدم

ما توی شهر مون به خاطره صنعتی بودن ترک خیلی داریم ولی هیچ کدوم شون پانترک نبودن

پانترک ها معتقدند هفت صد هشت صد میلیون ترک توی دنیا وجود داره که هر وقتی ریس جمهور ترکیه و آذربایجان دستور بده همشون حاضرند جون شون رو فدا کنن 

ضمنا میگن خدا و پیغمبر ترک وقتی بمیری اون دنیا خدا باهات ترکی حرف میزنه 

دختری از دیار آفتاب ☀️
ما توی شهر مون به خاطره صنعتی بودن ترک خیلی داریم ولی هیچ کدوم شون پانترک نبودن پانترک ها معتقدند ه ...

چه جالب 👌

تو اينستا زياد بُودن يادمه ، ميگن ما از نژاد گرگيم ، براي خودشون تاريخ و ادبيات ميسازن ، زوزه ميكشن ( واقعا يه فيلمي بُود رفته بودن قلعه بابك با زوزه كشيدن ميرفتن )  ، تاريخو تحريف ميكنن ..كلا نژاد پرستن و معتقدن نژاد ترك هستن و بقيه بهشون ظلم كردن حالا بيا و ثابت كن حداقل تو ايران نژاد خالص نيست همه قاطي شديم . من از نزديك نديدم اما افكارشون خيلي تاثير گذاشته رو نسل جديد به خصوص اونا كه دنبال هويت هستن يا عقده كمبود دارن ، فعال هم دارن كه طرف ٢٠٠ دلار از يكي از همين كشوراي ترك زبان ميگرفته ماهيانه كه اينجا تو كشور جذب نيرو كنه ، يه علامت هم دارن مثل 🤘🏻تقريبا 

ما توی شهر مون به خاطره صنعتی بودن ترک خیلی داریم ولی هیچ کدوم شون پانترک نبودن پانترک ها معتقدند ه ...

حالا تجزیه بشین چیه میشه والا من برام مهم نیس زندگی و رفاه باشه هرجا باشم جزو ازربایجان جزو کرد ها جزو امریکاحتی باشم برام فرقی نداره

حالا تجزیه بشین چیه میشه والا من برام مهم نیس زندگی و رفاه باشه هرجا باشم جزو ازربایجان جزو کرد ها ج ...

انفاقا آذربايجان رو هم مث شما آزربايجان مينويسن 🤔😄 شوخي كردم ميدونم غلط تايپي بُوده ولي چون صحبتش هست گفتم بگم

انفاقا آذربايجان رو هم مث شما آزربايجان مينويسن 🤔😄 شوخي كردم ميدونم غلط تايپي بُوده ولي چون صحبتش ...

شنیده بودم توی تبریز خیلی سعی میکنن فعال باشن (حالا نمی‌دونم چرا تبریز)

توی تیم فوتبال تراکتور میگن خیلی نژاد پرستی میکنن و شعار های خلیج عربی میگن 

یادمه حتی میگفتن ژاپنی ها هم ترک هستن( حالت دلیلش رو هم نمی‌دونم چرا)

یه بار توی کانال هاشون فراخوان اعتراض سراسری دادن که ترک های کل کشور بریزند بیرون و تجزیه آذربایجان های ایران رو بخوان اما سر شون به سنگ خورد و هیچ کس نریخت بیرون

دختری از دیار آفتاب ☀️
انفاقا آذربايجان رو هم مث شما آزربايجان مينويسن 🤔😄 شوخي كردم ميدونم غلط تايپي بُوده ولي چون صحبتش ...

من ترک اصلا نیستم ی شمالیم خودم کردم شوهرم شمالی نه از تجزیه سر درمیارم نه اهل این حرفام عزیز زیهدی داخل این مسائل نرو اینا بازی سیاسیه برای بازی دادن عوام والا همینکه رفاه تامین باشه حالا بلانصبت هر خری خاست حکومت کنه دزدی هم کرد بدرک تجزیه هم شد باز بدرک حال دل مردم خوب باشه جیب مردم پر باشه کافیه

حالا تجزیه بشین چیه میشه والا من برام مهم نیس زندگی و رفاه باشه هرجا باشم جزو ازربایجان جزو کرد ها ج ...

من حاضرم توی مملکت خودم از گرسنگی بمیرم ولی زیر پرچم کشور دیگه نرم

دختری از دیار آفتاب ☀️