2777
2789
عنوان

پانترک

| مشاهده متن کامل بحث + 6131 بازدید | 41 پست
من ترک اصلا نیستم ی شمالیم خودم کردم شوهرم شمالی نه از تجزیه سر درمیارم نه اهل این حرفام عزیز زیهدی ...

خب وقتی بحث کشور و تجزیه پیش میاد 

بلاخره باید رگ غیرت ملیت باد کنه خوشت نیاد 

حالا تو رو نمی دونم بهت چی گفتن 

ولی اگه تجزیه بشیم بدتر میشیم 

همینی هم که داریم از دست میدیم

دختری از دیار آفتاب ☀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی بحث کشور و تجزیه پیش میاد  بلاخره باید رگ غیرت ملیت باد کنه خوشت نیاد  حالا تو ر ...

مطمئنی ازینکه هست بدتر میشیم؟مگه بدترازینم هست؟ببین تعصب عقلو چشم ادمو کورمیکنه هیچوقت دنبال تعصبات نرو ببین منطق چی میگه منافع همیشه حرف اولو تو زندگی تمام ادما میزنه

مطمئنی ازینکه هست بدتر میشیم؟مگه بدترازینم هست؟ببین تعصب عقلو چشم ادمو کورمیکنه هیچوقت دنبال تعصبات ...

عزیزم بدتر شدن رو ندیدی 

از افغانستان که فقیر ترین کشور دنیاست بد تر میشیم

من کلا از تعصب های بیجا که روی یه شهر با یه قوم هست بدم میاد 

ولی خب تعصب روی کشورت و ملیتت تا حدی لازمه 

چون کشورت و ملیتت(ایرانی بودن) جزو هویتت نمیشه بی اهمیت از کنارش رد شد

دختری از دیار آفتاب ☀️
اشتباه نکن من موافق تجزیه نیستم ولی مخالف هم نیستم ی ادم عادی ام دنبال ی زندگی خوب 

من نگفتم مخالف یا موافق تجزیه ای 

ولی خب بلاخره هر کشوری مشکلات خاص خودش رو داره 

ولی دلیلی نمیشه که بگی به خاطر این مشکلات عیبی ندارد اگه تجزیه بشیم

دختری از دیار آفتاب ☀️
من نگفتم مخالف یا موافق تجزیه ای  ولی خب بلاخره هر کشوری مشکلات خاص خودش رو داره  ولی دل ...

اره مشکلات خاص خودشو داره  ولی مشکل داریم تا مشکل ببین مشکلاتش یکی دوتا نیس که راحت بگی خلاصه مشکلاتی داره این اینده و جوونی امسال تو ومنه میسوزه رگ غیرت واس کسی دربیار که دامن پاکی داشته باشه گرنه جای باشه پر دزد چ فرقی میکنه کجا باشه اصلا چ فرقی میکنه تجزیه شه ریشه خرابه برادر ریششششششششه.......

عزیزم بدتر شدن رو ندیدی  از افغانستان که فقیر ترین کشور دنیاست بد تر میشیم من کلا از تعصب های ...

افغانستان؟کجای کاری برادر ایران ارزش پولش از افغانستان پایینتره همین چندروز پیش افغانستان تولید ی ماشین لوکسو شروع کرد ایران تو پراید موند خیلی دل خوشی داری ببین من کل دنیا فامیل دارم هرکسی انور رفت گفت ایران فاجعه اس تو به شرایطی که توشی فقط عادت کردی همین و فکر میکنی ترک عادت موجب مرض میشه

افغانستان؟کجای کاری برادر ایران ارزش پولش از افغانستان پایینتره همین چندروز پیش افغانستان تولید ی ما ...

عزیز افغانستان ارزش پولش بالا تر از ایران هست ولی خیلی بدبختن

اون قدر بدبختن که میان ایران 

گاهی اوقات بار ها به خاطر غیر قانونی اومدن شون اخراج میشن ولی دوباره بر میگردن ایران 

اون ماشینی که ساختن هم اون سازندش کلا توی ایران بوده و بزرگ شده و درس خونده برو حرف هاش رو گوش کلا لهجه ایرانی حرف میزنه

ضمنا مهم تولید انبوه که نمی تونن تولید کنن فقط همون در حد اینکه یه ماشین اون هم با قطعات ماشین های دیگه سر هم کردن یه ماشین اون طوری درست کردن الان هم دارم ذوغش رو میکنن

ایران هم چندین سال پیش بهترش رو ساخت و رونمایی کرد

برو توی یوتوب بزن لامبورگینی ایرانی میبینی 

ولی خب تولید انبوهش مهمه 

ضمنا هر چقدر هم مشکل داشته باشیم دلیلی نمیشه بگی تجزیه کشور عیبی نداره

ما خیلی دوست و آشنا داریم رفتن خارج گفتن همچین گل و بلبل تر از ایران هم نیست 

و در کل اصلا تاپیک من درباره یه موضوع دیگه بود اصلا درباره اینجور موضوع ها که کجا بهتر کجا بدتر نمی‌خواستم حرف بزنم

دختری از دیار آفتاب ☀️
یه مشت دستمزد بگیر اردوغان هستن که از خدا تا انسان را نقض می دانند تازه با کردها پارسی ها و ارمنی ها ...

من تورکم شجره نامه هم دارم ی رگم ب  آق قویونلو ها و ی رگم ب  صفویه میرسه خیلی از مردم آذربایجان خودشون میدونن از کدوم تبار ترکن 

وختی یکی  میاد میکه آذری و لفظ من در آوردی آذری رو استفاده میکنه منم ب طبع میام و واکنش نشون میدم 

و اولین پان ها پانفارس ها هستن ک قومیت هارو ب جون هم انداختن و تفکر فاشیست ایرانشهری ک از زمان پهلوی و ب تشویق آلمان نازی دراومد تا همه قومیت ها رو تحریف هویت و زبانی کنن و همرو ب یک شکل و زبان دربیارن ک اونم نتونستن  

ولی خب باعث ایجاد تفرقه بین مردم ایران شدن 

تا اقوام برای حفظ هویت خودشون دست ب دامن هم تباران و هم زبانانشون در خارج ایران بشن .

بهرحال من ب عنوان ی تورک ایرانی همیشه عاشق وطنمم ولی اجازه این و نمیدم ک هویتم هم تحریف بشه .

بهرحال این بحث پان تو هر قومیتی چیزیه ک خود شماها ایرانشهریا ب وجودش آوردین