2777
2789
عنوان

پانترک

| مشاهده متن کامل بحث + 6133 بازدید | 41 پست
من تورکم شجره نامه هم دارم ی رگم ب  آق قویونلو ها و ی رگم ب  صفویه میرسه خیلی از مردم آذرب ...

ب درک حقیقتا ک نسلت ب چی میرسه...قراره تو قبرت یا اون دنیا مثلا چون ترکی تخفیف ویژه بدن یا چون از نسل فلانی هستی؟

چقدر مسخرست این پان بازیا..ی مشت احمق تر هم گرفتارش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب درک حقیقتا ک نسلت ب چی میرسه...قراره تو قبرت یا اون دنیا مثلا چون ترکی تخفیف ویژه بدن یا چون از نس ...

مگه شما رو ایران تعصب داری و با این حرفا فشار خونتون می‌ره بالا قراره چیزی بهت بدن؟

مگه شما رو ایران تعصب داری و با این حرفا فشار خونتون می‌ره بالا قراره چیزی بهت بدن؟

میهن دوستی با نژادپرستی زمین تا اسمون فرق داره

یکیش از روی غیرته و اون یکی از روی حماقت

البته اگر ب ژنتیک باشه افغان ها ک نژاد التای دارن ب نژاد ترک نزدیک ترن تا اذری های غرب ک فقط زبانشون عوض شده

میهن دوستی با نژادپرستی زمین تا اسمون فرق داره یکیش از روی غیرته و اون یکی از روی حماقت  البت ...

درسته فرق دارن و فرقشون اینه میهنی که میگی شاهان با جنگ و خونریزی برای گسترش قلمرو تعیین کردن و پشیزی به میهن و وطن این چیزا ارزش نمیدادن اینارو گفتن تا شمارو سرباز خودشون بکنن به عبارتی یه عرب ایرانی هیچ ارتباطی با یک ترک ایرانی نداره بجز اینکه اتفاقی افتادن تو یک مرز سیاسی ولی نژاد رو طبیعت و خدا تعیین کرده هیچ زبانی هم عوض نشده اینا صرفا دروغ های سیاسین که توسط استالین درست شدن برای جدا کردن اقوام ترک از همدیگه میگفتن شما ترک نیستی ازبکی شما ترک نیستی قرقیزی شما ترک نیستی آذری هستی و بقیه و درضمن چیزی به اسم نژاد آلتای هم اصلا نداریم آلتای اسم رشته کوهه مثل البرز و زاگرس

درسته فرق دارن و فرقشون اینه میهنی که میگی شاهان با جنگ و خونریزی برای گسترش قلمرو تعیین کردن و پشیز ...

همین ک حتی سرچ نزدین تا بدونید نژاد آلتای چی هست، گواه بر اینه ک حرفاتون خیلی مستنده

همین ک حتی سرچ نزدین تا بدونید نژاد آلتای چی هست، گواه بر اینه ک حرفاتون خیلی مستنده

اتفاقا شما سرچ نزدی نظریه نژاد آلتای خیلی وقته منسوخ شده طبق علم روز ژاپنی ها هیچ ربطی به ترک ها و چینی ها ندارن

تو اينستا زياد بُودن يادمه ، ميگن ما از نژاد گرگيم ، براي خودشون تاريخ و ادبيات ميسازن ، زوزه ميكشن ...

نژاد گرگ ترک ها درسته 

ترک جماعت نیاز ب ساخت تاریخ ادبیات نداره

خودش سرتاپا تاریخه 

بابک خان ستار خان...

پانترک نداریم اثلا شماها اسمشونو اینجور گزاشتین..!

چرا کسی پانفارس هارو نمی‌بینه 

سرتاسر به ترکا توهین میکنن تورک جماعت ی 

حرفی بزنه سری تو جامعه پخش میشه 

تورک دنیارو نگه داشته توهین خیلی اشتباهه

همین تبریز خیلی ب سوده ایرانه

برا همون خیلی سعی میکنن نگهش دارن

سر ترک های تبریز و.. تو ترکیه و آذربایجان قیامته