2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری انقد ارومن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 36 پست

منم زود جوشم 

جاریم خیلییییییییییییییییی ریلکسه

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی به اسم ذات اروم وجود نداره.همه تو اسایش اروم و متین هستن ولی تو شرایط بحرانی یه عده شدید از کوره در میرن.

یک علت تغذیه هست.خوردن شیرینی و کم ابی و گرسنگی و ...باعث میشه اعصاب ادم زودتر تحریک بشه.

یه علت دیگه که میدونم مربوط به طرز فکر هست.که اینو باید کنترل کنی.مثالشم الان میگم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
وای اره بخدا قلبم خیلی اذیت میشه چجوری رو خودم کارکنم؟

مدیتیشن کن از چیزی که حالت و بد میکنه باعث میشه که عصبی بشی دوری کن موزیکای ارامش بخش گوش بده و سعی کن وقتی از چیزی عصبی میشی یه چن ثانیه فک کنی ک اصلا ارزششو داره حال خودتو خراب کنی یا نع 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

هر کس با ی راه آروم میشه من خیلی زود عصبی میشدم ی استاد داشتیم میگفت " که چه؟ " اون شد قانون زندگ ...

اخه جواب ندم بدتر میشم بخدا 

دوستم داشت رسما سو استفاده میکرد خب من چجوری باید رفتار میکردم؟ 

این دفعه سعی کردم اروم باشم و زود بگذرم که رابطمون بهم نخوره چون شهرمون کوچیکه هرجا برم میبینمش

ولی خیلی خودم حرص خوردم ریختم تو خودم

اینجور مواقع رفتار درست چجوریه؟

ارثیه  من خیلی آروم و باحوصله ام از خانواده پدریم به ارث بردم همشون همینجوری ان اما همسرم مثل ...

وای خوشبحالت خانواده پدری من زود جوشن منم از اونا به ارث بردم

یه چیز خوب ارثی ندادن ب خدا البته اونا دعوا میگیزن من حرص میخورم

مدیتیشن کن از چیزی که حالت و بد میکنه باعث میشه که عصبی بشی دوری کن موزیکای ارامش بخش گوش بده و سعی ...

هیچ وقت متوجه نشدم مدیتیشن که میگن چیه !میشه توضیح بدی چه مدلیه

یه بچه تو اتوبوس گریه و جیغ و داد و پدرش کنارش نشسته و هیچی نمیگه در حالت عادی یه عده دلخور میشن که چه وضعیه مکان عمومی شاید یکی هم دو تا حرف به پدر بچه بگه.

در حالتی که شما بدونید الان خانم این اقا تو بیمارستان فوت کرده و بچه میخواد مادرش رو ببینه و اقا نمیدونه چکار کنه :دیگه عصبی نمیشید.یه حس همدردی باعث تاب اوری شما میشه

وای خوشبحالت خانواده پدری من زود جوشن منم از اونا به ارث بردم یه چیز خوب ارثی ندادن ب خدا البته اون ...

اگه اخلاق ارثی بود در مورد تغییرش تلاش نمیکردیم.

یعنی تند صحبت کردن واسه ناراحتیتونه 

عزیزم منظورم از تند بودن اینه یکم جدیم شوخی اینا ندارم راستش

مثلا تا معلم جنس مخالفی که میرم پیشش میخواد سر شوخیه و خیلی ببخشید ل ا س زدن رو باز کنه من یکم عصبی میشم و نمیخندم بهش جدی برخورد میکنم البته مذهبی نیستما فقط با جنس مخالف جدیم 

خیلی حوصله داشتنم خوب نیست.  منم خیلی تو کارام کند هستم همش همه فک میکنن تنبلم

حالا من نافم رو با عجله بریدن شتاب دارم فقط تند تند بی دقت کار و انجام بدم چ وضعشه اخه خودمم بدم اومده

اگه اخلاق ارثی بود در مورد تغییرش تلاش نمیکردیم.

مادرمم همیشه میگه به تربیته منم انقد توی خونه دیدم خانوادم فقط حرص میخورن شاید شرایط محیط روم تاثیر گذاشته نمیدونم

عزیزم منظورم از تند بودن اینه یکم جدیم شوخی اینا ندارم راستش مثلا تا معلم جنس مخالفی که میرم پیشش م ...

بد جا انداختن .ربطی به مذهب نداره.

ادمهایی که برا خودشون ارزش قایل هستن نمیزارن اوقاتشون مثل زنها و مردهای ...بگذره.اینجا کاملا کار خوبی میکنید