2777
2789

تمرین کردن و واسه این آرامش کلیییییی سختی کشیدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو خودت کار کن خب اینجور خیلی اذیت میشی 

یسریا ذاتن ارومن

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اول اینکه بلتره اون لحظه طرف که ناراحتت کرده بسپاری دست خدا خودش جوابشو میده واسه دل شکستن 

ثانیا اینو بدون با حرص خوردن فقط دشمن شاد میشی غیر این چی داره مگه.. شما هم جواب طرفو با آرامش بده 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
اول اینکه بلتره اون لحظه طرف که ناراحتت کرده بسپاری دست خدا خودش جوابشو میده واسه دل شکستن  ثا ...

اخه بعضیا در حالت عادیم حرف میزنن خیلی ارومن من چرا اینجوری نیستم؟ یکم تندم اینو چیکار کنم

پادکستای خوب در مورد غلبه به خشم و مدیریت خشم پیدا کن گوش بده بهت راهکارای خوبی یاد میدن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چجوری تمرین کنم؟ 

هر کس با ی راه آروم میشه

من خیلی زود عصبی میشدم

ی استاد داشتیم میگفت " که چه؟ "

اون شد قانون زندگیم

یکی ی چی میگه میخوام جواب بدم قبلش فکر میکنم " جواب بدم که چه؟ چه سودی واسه آرامش زندگیم داره؟ "

و .....

هر جا عصبی و استرسی میشم ی دور بررسی میکنم ببینم چکار کنم زندگیم آروم تره

البته خب خیلی زمان برد تا شد ملکه ذهنم

ولی شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
من این ارامش نداشتن و استرس پدرمو در اورده واقعا کاش اونایی که تونستن بیان بگن .من ختی تو عصبانیت به ...

اخ گفتی من حالت عادیمم فک میکنن عصبانیم ب خدا نیستم مدلم اینه ولی چجوری تغییر بدم نمیدونم