2777
2789
عنوان

بعضیا چجوری انقد ارومن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 36 پست
هیچ وقت متوجه نشدم مدیتیشن که میگن چیه !میشه توضیح بدی چه مدلیه

مدیتیشن یه تمرینه که هدفش اینکه کمتر فکرای بد و مزاحم داشتع باشیم وباعث میشه بیشتر توجه مون و تمرکزمون تو دنیای حال باشه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

مادرمم همیشه میگه به تربیته منم انقد توی خونه دیدم خانوادم فقط حرص میخورن شاید شرایط محیط روم تاثیر ...

بهر حال از یه جایی به بعد تربیت خودمونو باید خودمون به عهده بگیریم.کسان دیگه هم بد کرده باشن عاقل که شدیم از شرمندگی خودمون باید در بیاییم  

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من نافم رو با عجله بریدن شتاب دارم فقط تند تند بی دقت کار و انجام بدم چ وضعشه اخه خودمم بدم اوم ...

شوهرم مثل شماست🤣🤣

اگه بشمارم روزی 1000 بار به من میگه بدو

منم در کمال خونسردی درحالی که اسمشو با ناز صدا میزنم و به صبر دعوتش میکنم کارامو انجام میدم🤣🤣

شوهرم مثل شماست🤣🤣 اگه بشمارم روزی 1000 بار به من میگه بدو منم در کمال خونسردی درحالی که اسمشو با ...

😂😂😂😂😂😂وای ایشالا بچتون هم به شما بره ب خدا من دارم به خودم و قلبم اسیب میزنم مثل شما خوبه ایشالا همیشه اروم و شاد باشین دوست عزیز

اخه جواب ندم بدتر میشم بخدا  دوستم داشت رسما سو استفاده میکرد خب من چجوری باید رفتار میکردم؟&n ...

نزار کسی ازت سو استفاده کنه

اینجا هم باز همون که چه جواب میده

ببین ادامه ی این دوستی ب نفع زندگی و آرامشته یا ب ضرر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉