2777
2789

دارم نابود میشم حالم خوب نیست 

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 
کجا بری؟ برای شفای مادرت حمد خوندم

برم خونه دوستم بمونم سهم اجاره بدم دارم اینجا دق میکنم 

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم حال مادرتون چطوره خواهر منم تازه متوجه شديم سرطان پستان داره متاسفانه كبدش هم درگيره حالم ...

عزیزم من مامانم شیمی درمانی و پرتو تموم شده ولی های ریسک هست احتمال متاستاز داره 

کاملا درکت میکنم خیلی حال بدیه خواهرت هورمون مثبت هست چند سالشونه

عزیزم من مامانم شیمی درمانی و پرتو تموم شده ولی های ریسک هست احتمال متاستاز داره  کاملا درکت م ...

الهي مادرتون هميشه سلامت باشن عزيزم 

خواهرم ٢٦ سالشه و بارداره چهار ماه قبل يه توده خيلي كوچيك حس كرد رفت دكتر دكترم اصلا نگاه نكرد گفت طبيعيه توي بارداري گفت غده شيري هست پاشو برو خواهرمم رفت تا اينكه توي سه ماه سه سانت شد رفت يه دكتر ديگه و سونوگرافي كه مشخص شد غدد لنفاوي هم متورم هست بيوپسي كرد گفتن سرطان داكتال پستان 

الان رفتن تهران سونو كبد و ريه انجام دادن كه گفتن كبد درگيره از توده و غدد لنفاوي هم نمونه گرفتن قرار هست فردا جوابش بياد خيلي منتظر معجزه هستم خيلي سخته. كاش هيچكس تجربه همچين حسي رو نداشته باشه شبو روزم گريه شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهي مادرتون هميشه سلامت باشن عزيزم  خواهرم ٢٦ سالشه و بارداره چهار ماه قبل يه توده خيلي كوچيك ...

عزیزم اگه سرطان سینه هورمون مثبت باشه یعنی استروژن پروژسترون مثبت باشه میشه بیماری رو کنترل کرد نگران نباش توکل کن به خدا 

اگه تونستی جواب پاتولوژی رو بهم بگو عزیزم 

عزیزم اگه سرطان سینه هورمون مثبت باشه یعنی استروژن پروژسترون مثبت باشه میشه بیماری رو کنترل کرد نگرا ...

جواب پاتولوژي قرار بود امروز بياد زنگ زدن ازمايشگاه گفت يكشنبه تماس بگيرين اماده نيست 

من براي شفاي مادرتون دعا ميكنم شما براي شفاي خواهرم دعا كنيد من به رحمت و بزرگي خدا اميدوارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جواب پاتولوژي قرار بود امروز بياد زنگ زدن ازمايشگاه گفت يكشنبه تماس بگيرين اماده نيست  من براي ...

حتما عزیزم 

الهي مادرتون هميشه سلامت باشن عزيزم خواهرم ٢٦ سالشه و بارداره چهار ماه قبل يه توده خيلي كوچيك حس كرد ...

عزیزم خواهرتون بهترن مثل خواهرتون تو بارداری مبتلا شدن

و خدایی که به شدت کافیست
عزیزم خواهرتون بهترن مثل خواهرتون تو بارداری مبتلا شدن

خواهر من هنوز داره شيمي درماني ميشه وقتي مرحله اول تموم شد دكتر ٣٦ جلسه ديگه شيمي درماني براش گذاشته از بس شيمي درماني شده بدنش خيلي ضعيف شده الان ديگه با هر شيمي درماني تا چند روز حالش بده و بدنش اصلا قدرت نداره ميترسم دوام نياره 😭😭😭😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40