2777
2789

شوهرم فردا دارع میره سفر کاری صبح حرکت میکنه حالا من از امشب دلم اومده دوست دارم داره میره منم ببره خونه بابام. باردارم تو نبودش اونجا راحت ترم خییلی .

خودش میگ ن مامانم هس تنها نیستی . خونه پدر شوهرم طبقه پایین ما زندگی میکنن هم عروسم واحد کناریمون .شوهرم ک بره مادر شوهرم و هم عروسم بچه اش و برادر شوهرم هستن .نمیگم باهام بدن ن اتفاقا مادر شوهرم خوبه هم عروسم ساکته خیییلی اصن باهاش صمیمی نیستم برادر شوهرمم همش بیرون من فق میگم ک راحت نیستم اونجا خونه بابام مامانم هس داداشام کلی منو میخندونن راحتم خونه پدریع دیگ .

حالا بار های قبلی ک میرف مسافرت کاری منو می‌برد چقدم خوب بود الان رازی نمیشه .. الانم خوابیده صبحم میره چیکار کنم ؟🥲💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بغلش کن بوسش کن  بگو منو میبری خونه بابام  . یه ذره سربسرش بزار

گفتم صبح ک ۷ ونیم بیدار میشه من ۷ بیدار شم به خودم برسم براش همه چی اوکی کنم بعد ک بیدا شد ازش بخام با سیاست 🥲😂💚 میترسم باز قبول نکنه تازه ک قبل خواب گفتمش گف اصلا 

تا دم در تنها نمیتونم برم اجی 🥲😂 بهش گفتم صبح موقعه حرکتت سر راه منم برسون والا خونمون تا خونه با ...

بعد ایتکه رفت صبونه تو خوردی بگو با اسنپ میرم خونه ی مامانم😜

بهترین موقعیته بلاخره از یه جا باید شروع کنی تنها رفتنو

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻