سلام مادرای عزیز ،خسته نباشید میگم که تو هرشرایطی مراقب دلبندتون بودین و هستین
میخواستم راجب استعداد نوگلاتون کمی دوستانه باهاتون صحبت کنم،عزیزانم اگه دلبندتون در درسی ضعیف هست یا نمره ی پایین میاره اصلا بد برخورد نکنید ،خیلی خوبه تا حد نرمال درسشو برسونه اگه علاقه داره عالیهکه نمرات بالا کسب کنه اما اگه در زمینه های دیگه استعداد و مهارت داره نادیده نگیرید حمایت کنید ،بنده شاگردی دارم که عاشق رقصه و استعداد داره بسیار تشویقش میکنم حتی تایم اضافه اهنگ میزارم برقصه دوست داره در باشگاه زنانه مربی دنس بشه ،بنده شاگردی دارم که خیلی شیطونه همه از دستش کلافه هستن اما با ترفند های مختلف سرکلاس من علاقه نشون داده و بازدهی خوبی داره و به حدی به من وابسته هست که مادرشو اورده بودمدرسه میگفت خانم معلم مامان دوممه دوست دارم بیشتر پیش مامانم(بنده)باشم ،شاگردی دارم که استعداد عالی ریاضی داره اما در نقاشی عملکرد پایینی داره و برعکس ...لطفا بال پرواز بچه هاتون باشید رفیق همراه و همدمشون باشید تا ببینید چطور شکوفا میشن و شاد وموفق رشد میکنن
پیروز و موفق باشید
هرسوالی و مشورتی و...یا موضوعی ک حس کردین میتونم راهنماییتون کنم هست بگید به عنوان خواهر کوچیکتون خوشحال میشم کمکتون کنم درسته سنم کمه اما تجربه ی خوبی دارم و سختی ها و بالا پایینی های زندگی کمکم کرده پخته تر از سنم باشم
ممنونم که متن به این بلندی خوندی☺️🌷