2777
2789
عنوان

معلمم ☺️✨یه گفتگوی خاهرانه

2080 بازدید | 109 پست

سلام مادرای عزیز ،خسته نباشید میگم که تو هرشرایطی مراقب دلبندتون بودین و هستین 

میخواستم راجب استعداد نوگلاتون کمی دوستانه باهاتون صحبت کنم،عزیزانم اگه دلبندتون در درسی ضعیف هست یا نمره ی پایین میاره اصلا بد برخورد نکنید ،خیلی خوبه تا حد نرمال درسشو برسونه اگه علاقه داره عالیهکه نمرات بالا کسب کنه اما اگه در زمینه های دیگه استعداد و مهارت داره نادیده نگیرید حمایت کنید ،بنده شاگردی دارم که عاشق رقصه و استعداد داره بسیار تشویقش میکنم حتی تایم اضافه اهنگ میزارم برقصه دوست داره در باشگاه زنانه مربی دنس بشه ،بنده شاگردی دارم که خیلی شیطونه همه از دستش کلافه هستن اما با ترفند های مختلف سرکلاس من علاقه نشون داده و بازدهی خوبی داره و به حدی به من وابسته هست که مادرشو اورده بودمدرسه میگفت خانم معلم مامان دوممه دوست دارم بیشتر پیش مامانم(بنده)باشم ،شاگردی دارم که استعداد عالی ریاضی داره اما در  نقاشی عملکرد پایینی داره و برعکس ...لطفا بال پرواز بچه هاتون باشید رفیق همراه و همدمشون باشید تا ببینید چطور شکوفا میشن و شاد وموفق رشد میکنن 

پیروز و موفق باشید 

هرسوالی و مشورتی و...یا موضوعی ک حس کردین میتونم راهنماییتون کنم هست بگید به عنوان خواهر کوچیکتون خوشحال میشم کمکتون کنم درسته سنم کمه اما تجربه ی خوبی دارم و سختی ها و بالا پایینی های زندگی کمکم کرده پخته تر از سنم باشم 

ممنونم که متن به این بلندی خوندی☺️🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😍😍😍

چ خانم معلم خوبی هستی شما🥰❤️

یه عاشق که ۴ ساله وارد دنیای عاشقی شده🥰❤️تاریخ آشناییمون شب یلدا سال ۹۷🤗🍉✨ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...🫂

ممنون عزیزم اما همین کشف استعداد کار راحتی نیست

راستی من خیلی دوست دارم دخترم معلم بشه ولی خودش دوست ندارم یا شایدم می‌ترسه رتبه خوبی نیاره ویا مصاحبه قبول نشه چون خیلی سخته

چه معلم  خوبی حقوقی که میگیری  نووووووووووووش جونت حلالتتتتتتتتتتتت

تنت سالم روز بروز موفق تر بشی

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

دعا کن بخداا فرهنگیان قبول بشممم خدا این ارزومو براورده کنه انشالله چند سالته عزیزم مگه

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست
ب شما میگن معلم پایه  من عاشق تک تک معلم هام بودم چقد طوری ک اخر سال با گریه ازشون جدا میشدم&n ...

عزیزم باردار نشدی؟ دوقلوهات بیاری؟ اقدامی هنوز

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

سلام معلم نمونه خداقوت انشااللله خدا به مالتون برکت ببخشه 

این حرف شما حرف همیشگی من هست بعضا بعصی از بچه ها همیشه تو درس موفق نیستن بعضی با درس موفق میشن بعضی ها تو استعدادشون 

میتونم درخواست بدم؟