2777
2789
عنوان

معلمم ☺️✨یه گفتگوی خاهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم 🌷✨شما خوبی که میتونی خوبی منو حس کنی🌷✨

بوس بهت😍😘❤️

یه عاشق که ۴ ساله وارد دنیای عاشقی شده🥰❤️تاریخ آشناییمون شب یلدا سال ۹۷🤗🍉✨ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...🫂
ممنون عزیزم اما همین کشف استعداد کار راحتی نیست  راستی من خیلی دوست دارم دخترم معلم بشه ولی ...

بله عزیزم کشف استعداد واقعا مهارت لازم میخواد از افرادی که تخصص دارن کمک بگیرید که سالهای عمر قشنگش هدر نره 

ب شما میگن معلم پایه  من عاشق تک تک معلم هام بودم چقد طوری ک اخر سال با گریه ازشون جدا میشدم&n ...

قربونت لطف داری✨🌷حس بین شاگرد و معلم واقعا زیباست بنده خودم واقعا شاگردامو دوست دارم 

چه معلم  خوبی حقوقی که میگیری  نووووووووووووش جونت حلالتتتتتتتتتتتت تنت سالم روز بروز موف ...

ممنون عزیزم برای دعای خوبی که کردی،امیدوارم روزبه روز لبت خندان تر و دلت شاد تر باشه 🌷✨

دقیقا من هم اینو تو کلاس تجربه کردم. و به مادرها هم میگم که مثلا بچه ی شما ریاضیش خوب نیست اما داستان سرا و قصه گوی خوبی میشه. یا یکی کاردستی خوب درست میکنه. شغل های دست ورزی براش خوبن. 

یکی تو ورزش عالیه ولی تو درس نه. 

هرکسی یه جوریه. نمیشه از یه ماهی خواست از درخت بره بالا. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

دلم رفت برات که🥰

ما هم یه معلم دلبر داشتیم عین تو گیان😍😍😍

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
دعا کن بخداا فرهنگیان قبول بشممم خدا این ارزومو براورده کنه انشالله چند سالته عزیزم مگه

انشالله قبول میشی عزیزم ،اگرهم خدایی نکرده نشد از مسیرهای دیگه قطعا میتونی معلم پرکار و موفقی بشی 

بنده ۱۹سالمه زیباجان✨🌷

چقدر معلم خوبی من از همون بچگی عاشق ریاضیات و علوم بودم رشتمم الان ریاضیه کنکوریم میخوام مهندسی عمران یا مکانیک بخونم ولی اونموقع من همیشه همه نمره هام ۲۰ بود جز فارسی بدم میومد کلا حالا جای اینکه استعداد من توی ریاضیات رو ببینن همش نمره فارسی رو میگفتن 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻