2777
2789
عنوان

مراقب باشید

200 بازدید | 29 پست

من از اول که اومدم خوابگاه با همه یه حداقل ارتباط دارن سلام علیک بعد یکیشون سی پنج اینا سالشه شب بهم می گفت تو بهت می یاد افتاب مهتاب ندیده باشی دوست دوستپسرم گفتهدختر اپن می خواد می خوای برات جورش کنم منم شوکه هیچی نمی گفتم تا ببینم به کجا می رسه خلاصه گفت حتی شنبه صبح رفتنی گفتم بیاد شما رو ببینه منم رفتم به دختر که شنبه باهم رفته بودیم گفتم هر دو دهنمون باز بود

خودت فهمیدی چی نوشتی؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط منم که هیچی نفهمیدم؟ 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
فقط منم که هیچی نفهمیدم؟

نه تنها نیستی فکر کنم خود استارترم متوجه نشد چی نوشته

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نه بابا دنبال دخترای ابله ساده هستن هم اتاقی شو معتاد کرده🤦🏻‍♀️

خب برید گزارشش رو بدید

6 بار خوندم ولی 3 خط آخر بازم نفهمیدم 

اوایل شو فهمیدم 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
🤣🤣 نمی دونم چرا هر تاپیک می زنن نمی فهمن چی نوشتم

خب رو جمله بندی هات کار کن. ببخشید ولی خیلی بد و نامفهوم مینویسی. شما خدای نکرده بیماری نداری؟

ببین با این دختره در حد سلام علیک بودم دیشب می گه می خوای رفیق دوست پسرم برات جور کنم بدون اجازه به پسرا گفته شنبه اومدن ما رو از دور دیدن