2777
2789
عنوان

وای اثاث کشی چقد سختههه😩

126 بازدید | 13 پست

همرو بابد بشوری بسته بندی کنی..تازه باید خونه جدید هم تمیز کنی..😩

حالا اگه نکته ای دارید موقع اثاث کشی ممنون میشم بگید. 

در ضمن من میخوام کابینت هاشو برچسب بزنیم..بنظرتون سفید براق بزنم یا مات؟

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

ان شالله روزی که هیچ ایرانی مستاجر نباشه 

خودم مستاجر دارم به شدت ناراحتم موقع جابجایی

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه

دعا کن خدا قسمت منم بکنه برم یه جای بهتر، اسباب کشی برام یه آرزو شده

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 
ان شالله روزی که هیچ ایرانی مستاجر نباشه  خودم مستاجر دارم به شدت ناراحتم موقع جابجایی

انشالله..همه خونه دارشن..ما بنده خدا صاحبخونه باهامون راه اومد تا اینکه یه جارو خریدیم..شما هم هوای مستاجرت رو داشته باش

ما یکبار خونه پدری رو فروختیم اسباب کشی کردیم پدرمون دراومد یعنی الان هر کی بگه خونه میدم بالاشهر بیا جابه جا شو میگیم برای خودت 😂😂فقط یکماه مشغول جمع اوری بودیم 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
انشالله..همه خونه دارشن..ما بنده خدا صاحبخونه باهامون راه اومد تا اینکه یه جارو خریدیم..شما هم هوای ...

الهی امییین😥

میشه برای صاحب خانه شدنم صلوات بفرستییین😥❤انشالله حاجت رواااابشین.
ما یکبار خونه پدری رو فروختیم اسباب کشی کردیم پدرمون دراومد یعنی الان هر کی بگه خونه میدم بالاشهر بی ...

اووف دقیقا..هر چی جمع میکنی تموم نمیشه..بماند که چقد ضربه به وسایل میخوره 

انشالله همونی بشه که میخوای.

ممنونم عزیزم 

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 
اووف دقیقا..هر چی جمع میکنی تموم نمیشه..بماند که چقد ضربه به وسایل میخوره 

تازه کلی وسیله اصافه فقط فروختیم و رختیم دور و بخشیدیم ...به جز اونایی که بسته بندی کردیم 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️