2777
2789
عنوان

دیگه حالم بهم خورده به غذایه فردا فکر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 41 پست
بخدا قسم راس میگم👨‍🦯👨‍🦯

منظورت بچس؟؟منکه عاشقشم و سختیشو به جون میخرم

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسم همه غذاها رو نوشتم و یه لیست درست کردم مثلا غذاهای گوشتی،برنجی،خوراک و فست فود،برای زندگیت برنامه ریزی کن،صبح ها زود بیدار شو،در عرض دو ساعت میشه همه کارها رو انجام داد،بعد برو بیرون یه قدم بزن برای غذای اون روز خرید کن و بیا ،اگه غذایی رو بلد نیستی سرچ کن،برنامه سرآشپز پاپیون و نصب کن خیلی خوبه

۴سال تو عقد بودیم ولی یک ماهه عروسی گرفتیم 

خوشبخت باشی گلم... بنظرم برنامه بچین برای غذاهات من اینطوریم 2روز درهفته خورشتی 2روز درهفته پلویی 3روزم حاضری

یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻‍♀️💖
اینکه چیزی نیس تازه وقتی باهاش دعوات هم میشه میره بیرون بعدش کلید میندازه میاد تو اینجاش فاجس

و اینکه دعوا کردی دل و دماغ کار نداری مجبوری بازم پاشی کاراتو انجام بدی

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
و اینکه دعوا کردی دل و دماغ کار نداری مجبوری بازم پاشی کاراتو انجام بدی

وبراش غذا درس کنی🥱😐

یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻‍♀️💖
اصلا دارم افسردگی میگیرم هر روزم تکراری از خواب پاشو جارو کن ظرف بشور اشپزی کن شوهر بیاد بخوره بشور ...

سخت نگیر گلم 

مهم اینه همین تکرار لحظه ها همراه خوشی باشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اینهمه تنوع غذایی هست چرا میگی تکراری؟ من فکر کنم تو از کار خونه خسته شدیا داری بهونه گیری میکنی

اره خسته هم شدم ولی واقعا از اینکه به غذایه فردا فک کنم خسته شدم 

اره خسته هم شدم ولی واقعا از اینکه به غذایه فردا فک کنم خسته شدم 

اسنپ فود هم خوبه اگر مشکل مالی نداری گاهی از بیرون سفارش بده برات بیارن یا خودت برنج بذار جوجه، کباب ، یا ماهی سفارش بده بیارن حداقل چند وعده رو در هفته پای گاز نمیمونی برات  تنوع میشه 

😊