من تازه عروسم واقعاااااا خسته شدم هرروز باید فکر کنی که فردا چی درست کنی ......هر روز کا کار کار ....یعنی باید تا اخر عمر اینجوری زندگی کنم😭😭😭خانومایه خونه دار شما خسته نشدین بعد چند سال ...از اینکه هر روز به این فک کنم حالا فردا چی درست کنم حالم بهم میخوره ...هر روز تکراری
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
من اسم همه غذاها رو نوشتم و یه لیست درست کردم مثلا غذاهای گوشتی،برنجی،خوراک و فست فود،برای زندگیت برنامه ریزی کن،صبح ها زود بیدار شو،در عرض دو ساعت میشه همه کارها رو انجام داد،بعد برو بیرون یه قدم بزن برای غذای اون روز خرید کن و بیا ،اگه غذایی رو بلد نیستی سرچ کن،برنامه سرآشپز پاپیون و نصب کن خیلی خوبه
اینکه چیزی نیس تازه وقتی باهاش دعوات هم میشه میره بیرون بعدش کلید میندازه میاد تو اینجاش فاجس
و اینکه دعوا کردی دل و دماغ کار نداری مجبوری بازم پاشی کاراتو انجام بدی
اینهمه تنوع غذایی هست چرا میگی تکراری؟ من فکر کنم تو از کار خونه خسته شدیا داری بهونه گیری میکنی
اره خسته هم شدم ولی واقعا از اینکه به غذایه فردا فک کنم خسته شدم
اره خسته هم شدم ولی واقعا از اینکه به غذایه فردا فک کنم خسته شدم
اسنپ فود هم خوبه اگر مشکل مالی نداری گاهی از بیرون سفارش بده برات بیارن یا خودت برنج بذار جوجه، کباب ، یا ماهی سفارش بده بیارن حداقل چند وعده رو در هفته پای گاز نمیمونی برات تنوع میشه