2777
2789
عنوان

دیگه حالم بهم خورده به غذایه فردا فکر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه چیزی نیس تازه وقتی باهاش دعوات هم میشه میره بیرون بعدش کلید میندازه میاد تو اینجاش فاجس

یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻‍♀️💖
عادت کردم😁🤭  لیست غذا بنویس رو در یخچال بزن گاهی تو اینترنت چرخ بزن غذای جدید پیدا کردی بهش ...

خب همین لیست خستتون نمیکنه همش غذایه تکراری میشه

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

من مجردم واقعا این ناهار و شام منو کشته حالا درست کردنش هیچ پشت سرش کلی ظرف باید بشوری 😤😡دیگه کلا شبا یا از بیرون میگیرم یا نمیخورم ....😣

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️

وااااا تازه عروس کاری نداره که اینقدر شاکی شدی

حالا اوجش وقتیه بچه دار بشی

شب نخوابی. روز از یه طرف تو جمع کنی ازون طرف بچه ربخت و پاش کنه

از تازه عروسیت لذت ببر

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خسته نباشی  منم اعصابم خورد میشه به اینکه ناهار چی بخوریم شام چی بخوریم 😐  فردا قرمه ...

اصلا دارم افسردگی میگیرم هر روزم تکراری از خواب پاشو جارو کن ظرف بشور اشپزی کن شوهر بیاد بخوره بشور باز به فردا فک کن

نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی

من بعد شش سال هنوز این دغدغه رو دارم. 😂 من هر روز برنج رو میپزم یه روز با قورمه یه روز قیمه یه روز فسنجون یه روز  خورش مرغ ، یه روز مرغ رو میذارم زیر برنج ، یه روز با گوشت . با کوکو سبزی،با تن ماهی، یه روز دمپخت گوجه میکنم یه روز دمپخت با ماش، یه روز استامبولی و... 😂😂

چندوقته ازدواج کردی

۴سال تو عقد بودیم ولی یک ماهه عروسی گرفتیم