من تازه عروسم واقعاااااا خسته شدم هرروز باید فکر کنی که فردا چی درست کنی ......هر روز کا کار کار ....یعنی باید تا اخر عمر اینجوری زندگی کنم😭😭😭خانومایه خونه دار شما خسته نشدین بعد چند سال ...از اینکه هر روز به این فک کنم حالا فردا چی درست کنم حالم بهم میخوره ...هر روز تکراری
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
عادت کردم😁🤭 لیست غذا بنویس رو در یخچال بزن گاهی تو اینترنت چرخ بزن غذای جدید پیدا کردی بهش ...
خب همین لیست خستتون نمیکنه همش غذایه تکراری میشه
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
خسته نباشی منم اعصابم خورد میشه به اینکه ناهار چی بخوریم شام چی بخوریم 😐 فردا قرمه ...
اصلا دارم افسردگی میگیرم هر روزم تکراری از خواب پاشو جارو کن ظرف بشور اشپزی کن شوهر بیاد بخوره بشور باز به فردا فک کن
من بعد شش سال هنوز این دغدغه رو دارم. 😂 من هر روز برنج رو میپزم یه روز با قورمه یه روز قیمه یه روز فسنجون یه روز خورش مرغ ، یه روز مرغ رو میذارم زیر برنج ، یه روز با گوشت . با کوکو سبزی،با تن ماهی، یه روز دمپخت گوجه میکنم یه روز دمپخت با ماش، یه روز استامبولی و... 😂😂