2777
2789
عنوان

فقططط مامان بچه های ۲ساله بیان

450 بازدید | 45 پست

تروخدا بیاین بگین چ برخوردی دارین باهاشون؟؟؟

واییی پسر من ۲سال و چن ماهشه دیوونم کردددده گاهی میزنمش ولی بعدش پشیمون میشم و با خودم میگم خرس گنده این فقط ۲سالشه!!!!

بچه ها خیییلی جیغ میزنه گاهی سکوت میکنم و‌گاهی انقد میره رومخم داد میزنم سرش

نمیدونم چیکا کنم این عادت جیغ از سرش بیفتهههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا میزنی دو ساله رو؟عزیزم با این حرفت قلبم مچاله شد

عاجزانه ازت خواهش میکنم نزنش بچه منم دو سال و چند ماه داره

گاهی اوقات خیلی جیغ میزنه گریه میکنه بهونه میگیره اما سعی میکنم به هر نحوی شده آرومش کنم و باهاش مدارا میکنم.

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

واقعا میزنی دو ساله رو؟عزیزم با این حرفت قلبم مچاله شد عاجزانه ازت خواهش میکنم نزنش بچه منم دو سال ...

اره بخدا دست خودم نیس خب خیییلی جیغ میزنه

خوشبحالت ک میتونی کنترل کنی خودتو

تروخدا چن تا نکته بهم بگو ک منم بتونم کنترل کنم خودمو

جیغ نمیزنه ولی خرابکاره رفته بودم نون بخرم اومدم دیدم برنجا رو ریخته زمین کل اتاق پر برنج خودشم ترسیده گریه میکنه 

از ترسشم رفت جمع کنه یه کم گذشت با قر اومد بیرون دید با اخم نگاش میکنم هول شد عکس خودشو تو دیوار نشون داد گفت عه مامان نگاه کن چقدر خوشگله دوباره بدو بدو رفت مثلا جمع کنه برنجارو 

منم خیلی خیلی دعواش میکنم دست خودمم نیست این فقط فقط یک هزارم کارای وحشتناکشه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

دخترم دوماه دیگه ۲سالش میشه همه این رفتارارو داره یوقتایی حسابی تو مخ میره حرص میخورم عصبی میشم ولی سعی پیکنم هیچوقت کتک نزنم بشدت از پدرمادرایی ک بچه رو میزنن حرصی میشم.صبرم لبریز بشه دعواش میکنم گاهی داد میزنم ولی کتک نه.

خدای مهربون شکرت😍
اره بخدا دست خودم نیس خب خیییلی جیغ میزنه خوشبحالت ک میتونی کنترل کنی خودتو تروخدا چن تا نکته بهم ...

اگه میتونی ببرش بیرون بهتر میشه، یا باهاش بازی کن بچه هایی که جیغ میزنن نیاز به توجه بیشتر دارن