2777
2789
عنوان

فقططط مامان بچه های ۲ساله بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 45 پست

عزیزم از خودت واسه به غول نساز اون بچه دراینده پرخاشگروعصبی‌‌میشه‌و ازت میترسه

والا بچهای ماهم همینن مگ شماتنهاهستی

پسر من ک منو میزنه موهامو میکشه گازم میگیره وسرشو میکوبه ب سرم گوشی پرت میکنه سمتم ولی هرگزشکر خدا چیزی نگفتم بهش فوری خودمو تو بغلش جامیکنم میگم ماما گناه داره قهرمیکنم اونم حواسش پرت میشه

سعی کن خشمشو کنترل کنی اقتضای سنشه

خیلیییی سن حساسیه سن یک تا ۷سال 

کل شخصیت بچه شکل میگیره

دانشمندا و روانپزشکا جدیدا ب این نتیجه رسیدن تموم عصبی بودن واخلاقیات ماها بر میگردع ب بچگی ک با والدینمون تجربه کردیم

برو مشاور قرص بخپر تحت نظر چ اشکالی داره دوست من شیر ب شیر داره چون عصبی میشه داره قرص میخوره الان هم خودش راحته هم شوهروبچهاش

واست ارامش میخام‌ایشاا… ک خوب بشی❤️

Empty sky

ببین منم دخترم دو سالشه ، خیلی جیغ جیغ میکنه ، کلی شیطونی میکنه به نظرم قرار نیست مثل یه آدم سی ساله بشینه یه گوشه و کار شخصی خودش رو بکنه.

سعی کن طاقتت رو ببری بالا.

والا اون بچه رو داغون خواهی کرد.

و افتخاری هم برایت نخواهد داشت.

براش کتاب شعر و قصه بخون ، 

براش دفتر و مداد نقاشی ۶ رنگ بگیر و باهاش نقاشی کن.

من که اینکارا رو انجام میدم.

توپ بازی میکنیم.

اتل متل میخونیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنع برات، زندگی بی اونا برامن هیچ ع،حتی وقتی خوابن دلم براشون تنگ میشه مخصوصا کوچیکه ک ای ...

ممنون عزیزم ایشالله گلهای شما همیشه سرحال و شاد باشن

دومی منم ماشالله خیلی شیرینه جوری که همسرم هوس سومیو کرده😄

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

بخدا گاهی محلش نمیدم انقققد جیغ میزنه ب سرفه کردن میفته!!!

خدا بهمون صبر بده فقط من خیلی داغونم خیلی ازم انرژی میگیره خوابشم خیلی کمه اصلا خواب نداره باور کن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید