2777
2789

یا فقط من بی جنبه هستم؟

وقتی میریم تو جمع فامیل یا اینکه خودم میرم جایی یکی ازم میپرسه سر کار نمیری؟چکار میکنی پس تو خونه؟من خیلی دلم میشکنه خب کار مناسبی لامصب گیرم نیومده که نرفتم اگر گیرم اومده بود یا جایی استخدامم میکردن که شاغل بودم .

یا اینکه میپرسن شوهر کن چرا شوهر نمیکنی 😐وقتی میگم قسمت نشده یا موردی که با معیارام جور باشه پیدا نشده با یه حالت ترحم نگاه میکنن .

امروز عموم یهو از زبونش درومد گفت بذار ببینیم یکیو پیدا کنیم بعد دوباره حرفشو خورد و ادامه نداد .

خیلی دلنازک شدم سریع با این حرفا ناراحت میشم درحالی که قبلا اصلا برام اهمیتی نداشت ،از طرفی هم خودم نگرانم برای ایندم که چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم

برای همین رفتم ارشد خودم دور بشم از این فضا از اونور قاب برگشتم به کار گیرم اومد با چوس تومن دهن اینا رو ببندم

الان افتادن دنبال شوهر برام

ول نمیکنن 🥲

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

من به خاطر بچه هام مجبور شدم کارمو ول کنم و قلبا ناراحتم از این کار .لی وقتی ازم میپرسن دیگه نمیری سر کار میگم نه بابا کی حال داره بره سر کار،برا خودم تو خونه راحت میشینم،هیچوقت ابراز ناراحتی نمیکنم 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

فکر کردی سرکار بودی و ازدواج کرده بودی دست از سرت برمیدارن؟ بعد میپرسیدن کی عروسی میگیری؟ کی خونه میخرین؟ کی بچه دار میشی؟ کی بچه دوم میاری؟ چرا شوهرت ماشینشو عوض نمیکنه؟ آخی جدیدا طلا نخریدی؟ 

ما همیشه به مردم بدهکار هستیم

فکر کردی سرکار بودی و ازدواج کرده بودی دست از سرت برمیدارن؟ بعد میپرسیدن کی عروسی میگیری؟ کی خونه می ...

دقیقا

جمله ی اخرت...

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

حق داری منم ناراحت میشم کلا گوهخور زیاده بیخیال .من حالا شوهرم ورشکس شده هی میپرسن خودمم لیسانسم بیک ...

واقعا دلیل سوال پرسیدنشون رو با اینکه جوابش واضحه رو نمیفهمم ،انگار من منتظر بودم اینا به من دستور بدن برو سرکار یا شوهر کن که من اطاعت امر کنم 

منم همینمبرای همین رفتم ارشد خودم دور بشم از این فضا از اونور قاب برگشتم به کار گیرم اومد با چوس توم ...

منم امسال کنکور دادم برا ارشد قبول نشدم ،که حداقل پرسیدن چه غلطی میکنی بگم درس میخونم ،کار لعنتیم که گره افتاده توش یا هیچ قبرستونی استخدام نمیکنن یا ساعت کاریش جوری نیست که من راحت برگردم خونه

بی خیال بقیه.‌ولی بنظرم حتما شاغل شو. درسته شغل مناسب بعضی وقتا نیست اما شما سعی تو بکن.‌ ازدواجم که ...

دیگه کاری که از دستم بر بیاد میکنم تا جایی اگهی میدن منم درخواست میدم اما جور نشده تا الان ،یکیم درخواست دادم کاش اینیکی حداقل جور شه ،ازدواجم که خواستگارام تا الان خوب نبودن