2777
2789
عنوان

فقططط مامان بچه های ۲ساله بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی دیگه توبه کردم خواهر برادر بیارم غلط بکنم😭😭

من دوتا پسر دارم یکی ۱۰ ساله یکی ۲/۵ ،این کوچیکه تا داداشش از مدرسه میاد اینقد ارومع خودش بازی میکنع انگاری بچه تو خونه نیست ولی امان از وقتی که داداشش بیاد 

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
اره بخدا دست خودم نیس خب خیییلی جیغ میزنه خوشبحالت ک میتونی کنترل کنی خودتو تروخدا چن تا نکته بهم ...

اولا سعی میکنم وقتی چیزی میخاد برای یک لحظه هم که شده بهش بدم و بعد آروم ازش بگیرم و بعدم زمانی که بهونه میگیره میبرمش دم پنجره توجهشو سمت یه چیزی میبرم یا سر بالکن میبرمش تا هواش عوض بشه یا خوراکی یا میوه ای چیزی میدم دستش یا میبرمش تو حموم آب بازی.گاهی اوقاتم با هیچی آروم نمیشه فقط بغلش میکنم و راه میرم تا زمانی که آروم بشه.اما تمام سعیم براین هست که این فرشته کوچولو رو نزنمش چون بعدش عذاب وجدان خفم میکنه

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

ن پسر من‌خرابکار نیس زیاد ولی خیییلی جیغ جیغوئه

جیغ زدن فکر کنم از سرش بیفته محل نزارش خودش خسته میشه اگه با جیغ زدن خواسته اش رو میخواد گوش نکن بگو آروم حرفتو بزن تا گوش کنم 

ولی من خرابکاریاشو چطوری حل کنم دلمم نمیخواد دعواش کنم ولی خیلی اذیتم میکنه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
من دوتا پسر دارم یکی ۱۰ ساله یکی ۲/۵ ،این کوچیکه تا داداشش از مدرسه میاد اینقد ارومع خودش بازی میکنع ...

چه جالب دقیقا شرایط منو داری.دو تای منم خیلی بهم میپرن

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

دختر من بدتره دو سال و چهارماهشه

داغونم کرده 

به داداشش حسودی میکنه شیر به شیر شدن پسرم دو ماه و نیمشه یکسره میزنتش 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

دختر منم یه مدت ایطور شد دقیقا چهار روز همش جیغ گریه یعنی مخمو خورد حتی منم عصبی بداخلاق کرد ولی الان ارومه شاید کم خوابی یا با بچه بازی نمیکنی  منم دخترم گناه داره زیاد باهاش بازی نمیکنم انرژیش پتانسیلم شدعع انگارر گناه داره🥺

توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم  مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم  کارگاه خیاطیمه  با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که  روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو  پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند 
چه جالب دقیقا شرایط منو داری.دو تای منم خیلی بهم میپرن

خدا حفظشون کنع برات، زندگی بی اونا برامن هیچ ع،حتی وقتی خوابن دلم براشون تنگ میشه مخصوصا کوچیکه ک اینقد شیرینه

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻