2777
2789

سلام خانمهایی که اقدام کردید و نتیجه گرفتید

یک روز درمیون رابطه داشتید چجوری بود نکته های ریز هم بمن بگید لطفا 

من دو ماه بعد از سقط 

این ماه میخوام اقدام کنم 

بارداری اولم بدون برنامه ریزی اتفاق افتاد و‌قسمتم نبود 

اره بگین منم دومین ماه اقدامم و 21موعدمه.درد پریودی دارم چند روزه یهو میگیره 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام امیدوارم ب زودی باردار بشید و بارداریتون بی خطر باشه و بچتون سالم بغل کنین من پریودام هفت روزه بود به گفته دکترم از شب ۱۰.۱۲.۱۴.۱۶نزدیکی داشتم و اقدام بقیشم‌ دیگ دست خودتونه ک بقیه شبا اقدام باشه یا نه

الان سرده رحمتون رو‌گرم نگه دارید مرتب جوراب پا کنید یا دمپایی بپوشید کف پا سردی نبینه بکشه داخل رحم

استرس نداشته باشید،اسید فولیک و ویتامین دی بخورین

انشالا ب زودی باردار میشید ♥️😍🧸

من الان خداروشکر چهارماهه باردارم . مرتب هرروز رابطه داشتم فقط بعد رابطه ده دقیقه یرب دراز میکشیدم و بعدش میرفتم دشویی . سخت نگیر تا میتونی گرمی بخور خرما کشمش حلوا رازیانه و لبنیات و سردی و محدود کن مخصوصا تو پریودی . البته گرمی و یهفته قبل پری قطع کن 

دمنوش هایی با طبع گرم بخورین، ی هفته مونده ب موعد دیگه نخورین. 

گوشت شتر و گوسفند بخورین، گوشت گاو و گوساله و حذف کنین، سعی کنین مرغ و کم کنین، بجاش بوقلمون بخورین. 

مغزیجات زیاد بخورین،خصوصاگردو و بادوم زمینی و بادوم هنوی. 

تخم بلدرچين خیلی خوبه. 

و از همه مهم تر، ورزش و پیاده روی. 

یوگا و تی ار ایکس عالی آن، پیاده روی هم حتتتتتما روزی بیست دقیقه تا نیم ساعت داشته باشین، پیاده روی تند. 

من 4 تا سقط داشتم،با این کارا، الان هشت ماهه ام، و شکر خدا بچم سالمه

سلام امیدوارم ب زودی باردار بشید و بارداریتون بی خطر باشه و بچتون سالم بغل کنین من پریودام هفت روزه ...

ممنون عزیزم 

من خودمو گرم نگه میدارم همیشه هم جوراب پامه و اینکه خونه گرمه 

من سیکلم.۳۰روزه اس 

چه روزایی میشه روز تخمک گذاری که باید اقدام داشته باشم؟

من الان خداروشکر چهارماهه باردارم . مرتب هرروز رابطه داشتم فقط بعد رابطه ده دقیقه یرب دراز میکشیدم و ...

بسلامتی نی نی اتو بغل بگیری عزیزم 

دستت زیر سرم 

ببخشید عزیزم  شما در دو ماه اقدامت چجوری بود؟؟

ماه اول اقدام از هشتمین روز پریودی هر روز اقدام داشتیم تقریبا سه چهار روز مونده ب تخمک گذاری اقدام نداشتیم از 15پریودی تا اهرم تقریبا ی روز درمون اقدام داشتم دو روز قبل موعدم بی بی زدم دوروز پشت سرم هم مثبت شد ولی از منفی وقتمم پریود شدم. سیکلامم32_33روزست

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
دمنوش هایی با طبع گرم بخورین، ی هفته مونده ب موعد دیگه نخورین.  گوشت شتر و گوسفند بخورین، گوشت ...

اخی نینیتون چیه😍