2777
2789

ی گلدون حسن یوسف داشتم قارچ زد 

قارچها رو پاک کردم یکی از ساقه ها قهر کرد و پژمرده شد کمتر از یکهفته دوباره کل گلدون قارچ زد و خشک شد 

میخام باز حسن یوسف بخرم 

چکار کنم قارچ نزنه و اگه زد چکار کنم که رفع بشه

قارچ کش هم اسپری کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم راه پله من سرده ونورگیر خیلی بزرگی داره اما نور مستقیم بهش نمیخوره یعنی نور افتاب مستقیم نمیخوره اما نورگیر خیلی بزرگه جنوبی ساخته شده چه گلی بر ایندفضا خوبه کاکتوس بهم گفتن

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
ی گلدون حسن یوسف داشتم قارچ زد  قارچها رو پاک کردم یکی از ساقه ها قهر کرد و پژمرده شد کمتر از ...

سلام دوست عزیز

کلا حسن یوسف مستعد قارچ هست 

اصلا  به برگهاش نزنید و جای رطوبت دار هم نباشه 

دور از بقیه گلها هم نگهش دارید 

زیاد آب بهش ندید 

سعی کنید قارچ کش شیمیایی نزنید 

و با گوش پاک کن و الکل قارچها رو بردارید و آرام 

حسن یوسف گل حساسیه و زود قهر می‌کنه باهاش با لطافت رفتار کنید 

ی گلدون حسن یوسف داشتم قارچ زد  قارچها رو پاک کردم یکی از ساقه ها قهر کرد و پژمرده شد کمتر از ...

افتاب باید بزاری 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
سلام دوست عزیز کلا حسن یوسف مستعد قارچ هست   اصلا  به برگهاش نزنید و جای رطوبت دار ...

خودتم گل داری ؟عکس نداری از گیاهان اپارتمانیت؟🥺

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
دلیل زرد شدن برگ های گل کاهویی و حصیری چیه  جگرم کنده میشه هر برگشون زرد میشه

ای جانم چه دلیل دارید شما 

در اکثر موارد آب دهی نامنظم باعث زرد شدن 

به همه گلها زمانی آب بدید که خاک گلدون تو حداقل ۲بند انگشت خشک بشه ان شاالله درست میشه

میخوام دیش گاردن با کاکتوس درست کنم

فعلا فقط ظرفشو خریدم من بشدت تو خراب کردن گلا مهارت دارم

اول اینکه ظرفو از چ خاکی پر کنم

دو از کاکتوسا چطور نگه داری کنم

سوم چطوری از گلدون منتقل کنم ب ظرفم ک خرابرنشن و چ عمقی از خاک بزارم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام دوست عزیز کلا حسن یوسف مستعد قارچ هست   اصلا  به برگهاش نزنید و جای رطوبت دار ...

اب به برگهاش نزنم؟

فقط رو خاک آب میزیختم هفته ای یکبار برام خیلی عجیب بود که قارچ زد 

ممنون از جوابتون 

سلام عزیزم راه پله من سرده ونورگیر خیلی بزرگی داره اما نور مستقیم بهش نمیخوره یعنی نور افتاب مستقیم ...

به دلیل سردی بله کاکتوس بهترین گزینه هست اگه خیلی سرده نمیشه گل دیگه ای بزارید اما تو فصول دیگه اگه هوای راه پله تون بهتره همه گلها رو میشه گذاشت با توجه به نور